Για νέες διακρίσεις στο πανελλήνιο η ομάδα Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ

για-νέες-διακρίσεις-στο-πανελλήνιο-η-ο-557226

Η ομάδα των επιτυχιών, που δεν είναι άλλη από αυτή του Κανόε Καγιάκ, ετοιμάζεται για νέες διακρίσεις, λαμβάνοντας μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιηθεί 7-9 Ιουλίου στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Σχοινιά. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων όπως έχει αποδείξει, βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο και, στόχος, μετά από μια μακρά προετοιμασία, είναι οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Συνολικά την αποστολή απαρτίζουν 24 αθλητές και αθλήτριες, που είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος, Αντωνίου Ι., Αντωνίου Μαγδαληνή, Ασημακοπούλου, Βαρβαντάκης, Γεραιουδάκης, Καράκη, Καράκης, Κέκελου, Κουριδάκης, Κουτσοποδιώτης, Μαυρομάτης, Μελεμενή, Μελεμενής, Μεταξάς, Παπασταματάκη, Πολυχρονάκης, Ποντικάκης, Σαράντου, Σηφάκης, Σώκου, Τζανακόπουλος Αθ., Τζανακόπουλος Ι., Τσουπάκης.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης και ο έφορος Νίκος Κουριδάκης.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ και SUP συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ 17:30 και 19:30. Υπεύθυνος προπονητής στο Κανόε Καγιάκ είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης και στο τμήμα SUP (πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο) ο Στέφανος Αβερκίου.

ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΑΝΕΚ LINES

Αρωγοί του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES, καθώς και οι εξής Χορηγοί: Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και INTERTRADE AE (MARS), Νερά SAMARIA. Επίσης, ο κ. Σπανουδάκης Ιωάννης, ιδιοκτήτης της Α.Ι.Β. LEADER BROKERS, πρακτορείο ασφαλειών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook