Για μια καραμπίνα και όχι για τον Αγγλούπα η σύλληψη του γνωστού κοσμηματοπώλη

για-μια-καραμπίνα-και-όχι-για-τον-αγγλο-460050

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της σύλληψης γνωστού κοσμηματοπώλη της Κηφισιάς που φέρεται να είχε δοσοληψίες με τον προφυλακισμένο για το “Συνδικάτο της Μαφίας” Αλέξανδρο Αγγλούπα.

Στα πλαίσια της έρευνας για το που κατέληγαν τα κοσμήματα που έκλεβε το “Συνδικάτο”, διεξάγεται από το Σάββατο έρευνα στο κατάστημα αλλά και στο σπίτι του γνωστού κοσμηματοπώλη από την Κηφισιά και ερευνάται ποσότητα κοσμημάτων και ρολογιών, για το αν έχει αποκτηθεί με νόμιμο τρόπο.

Μέχρι στιγμής και επίσημα από τις έρευνες δεν έχει προκύψει να έχει κοσμήματα ή ρολόγια που δεν μπορεί να δικαιολογήσει. Η έρευνα σε κάθε περίπτωση συνεχίζεται και με τη συμμετοχή της οικονομικής αστυνομίας.

Στο σπίτι του κοσμηματοπώλη όμως βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν είχε ισχύουσα άδεια, αλλά μια ληγμένη. Κατά συνέπεια θεωρήθηκε παράνομη και συνελήφθη για την κατοχή κυνηγετικού όπλου.

Στον εισαγγελέα ο κοσμηματοπώλης

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε γνωστός κοσμηματοπώλης με έδρα τα Βόρεια Προάστια.

Οι αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό’ το κατάστημα το κοσμηματοπώλη ύστερα από ανώνυμη καταγγελία , που τον ενέπλεκε του κυκλώματος των Ρομά που άδειαζε τα σπίτια επωνύμων η οποία βρίσκεται στα χέρια των ανακριτών κατά της διαφθοράς Ρέας Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κοσμηματοπώλη Άγγελο Πάρσαλη ασκήθηκε σε βάρος του κοσμηματοπώλη δίωξη μόνο για ένα όπλο του πατέρα του (πλημμέλημα), το οποίο κατείχε από το έτος 1970.

Σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των Ρομά, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν προχώρησε στην απαγγελία κατηγοριών. Έστειλε όλο το φάκελο με τα στοιχεία στους ανακριτές κατά της διαφθοράς , προκειμένου εκείνοι να αποφασίσουν αν προκύπτουν ή όχι σε βάρος του ενδείξεις για άλλες – και για ποιες – αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία που περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών στον κοσμηματοπώλη φέρεται να κατέληγε ένα μέρος από τα ρολόγια και τα κοσμήματα που έπεφταν στα χέρια του γνωστού επιχειρηματία ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση τη συμμορίας των Ρομά.

Η έρευνα σε κεντρικά κοσμηματοπωλεία σε Σύνταγμα και Κολωνάκι, συνεχίζεται καθώς τόσο ο κοσμηματοπώλης στην Κηφισιά όσο και δύο κοσμηματοπώλες στο Κολωνάκι είχαν συχνές τηλεφωνικές επαφές με τον προφυλακισμένο Αγγλούπα. Ιδιαίτερα για το κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι, οι πληροφορίες θέλουν από τις τηλεφωνικές συνομιλίες να προκύπτουν συναλλαγές.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook