Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο μηνύει οδηγό και ελεγκτή η οικογένεια του 19χρονου

για-ανθρωποκτονία-με-ενδεχόμενο-δόλο-87730

kanaoutis 1Μήνυση κατά του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλεϊ, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κατέθεσε η οικογένεια του 19χρονου Θανάση Καναούτη ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από το όχημα κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων.

Νέες πληροφορίες που έγιναν γνωστές για τα ευρήματα των ιατροδικαστών, που επιβεβαιώνουν ότι προηγήθηκε συμπλοκή της πτώσης του 19χρονου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έπεσε από το τρόλεϊ με την πλάτη, σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό.

O πατέρας του 19χρονου επιμένει στην εκδοχή ότι ο γιος του δεν έπεσε μόνος του από το τρόλεϊ, ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις του πραγματογνώμονα της οικογένειας στο Mega «ο Θανάσης ήταν αδύνατο να πάτησε το μπουτόν και ταυτόχρονα να πήδηξε έξω από το τρόλεϊ», καθώς όπως είπε, «θα έπρεπε με το ένα χέρι να πατάει με τρομερή δύναμη το μπουτόν παρατεταμένα και με το άλλο χέρι να ανοίξει την δίφυλλη πόρτα του τρόλεϊ, πράγμα αδύνατον» όπως εξήγησε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας.

Παράλληλα, οι γονείς ζήτησαν να γίνει δακτυλοσκόπηση στο μπουτόν προκειμένου να διακριβωθεί αν πράγματι ο 19χρονος άνοιξε μόνος του την πόρτα.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook