Γιατρός χτυπά ασθενή μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας | Photos + Video

γιατρός-χτυπά-ασθενή-μέσα-στη-μονάδα-ε-76572

Έναν πεπειραμένο γιατρό, με πεντακάθαρο μέχρι σήμερα μητρώο, να χτυπά επανειλημμένα έναν ασθενή δεμένο στο κρεβάτι του κατέγραψε η κάμερα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε ρωσικό νοσοκομείο.

giatros asthenisΟ 45χρονος άνδρας έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα ενώ ο αναισθησιολόγος Andrey Votyakov απέδωσε το ξέσπασμά του στην εξάντληση, έπειτα ένα ολόκληρο 24ωρο εφημερίας.

Ο γιατρός βρίσκεται υπό εξέταση από την αστυνομία για την σκληρή επίθεσή του στον 45χρονο ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο νοσοκομείο που βρίσκεται στα Ουράλια.

Το βίντεο καταγράφει τη λεκτική διαμάχη μεταξύ γιατρού και ασθενή στο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο της πόλης Περμ. Στη συνέχεια ο γιατρός βγαίνει εκτός εαυτού και φαίνεται να χτυπά τον ασθενή στο κεφάλι και το στέρνο.

TRAUM2.jpg

Προφανώς δεν γνώριζε πως η πράξη του καταγραφόταν.

«Ήταν μία δύσκολη μέρα έπειτα από 24ωρη βάρδια», δήλωσε ο Votyakov, επικεφαλής του τμήματος αναισθησιολογίας και εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο. «Μόλις μπήκα στο δωμάτιο με την ομάδα μου άρχισε να με βρίζει. Κι αυτό με έβγαλε εκτός εαυτού. Είχα αφιερώσει τόσο χρόνο για την περίπλοκη περίπτωσή του και για να τον βοηθήσουμε να αναρρώσει και δεν είπε ούτε μία λέξη ευγνωμοσύνης. Και μετά η συσσωρευμένη κούραση έπαιξε το δικό της ρόλο και παρασύρθηκα. Τον χτύπησα παρουσία των συναδέλφων μου», πρόσθεσε. «Συνεχίσαμε τη φροντίδα του μετά το περιστατικό αλλά δυστυχώς απεβίωσε. Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε και ζητώ συγνώμη πρώτα από τον ίδιο τον ασθενή και την οικογένειά του», κατέληξε.

TRAUM3.jpg

Το περιστατικό συνέβη το Φεβρουάριο αλλά το οπτικό υλικό δημοσιοποιήθηκε τώρα.  Ο προϊστάμενος του αναισθησιολόγου ανακοίνωσε την απόλυσή του.
TRAUM1.jpg

Η αστυνομία ερευνά το υλικό από την κάμερα και ότι ακριβώς συνέβη. Αστυνομικοί ήδη επισκέφθηκαν το νοσοκομείο και έκαναν ερωτήσεις στο προσωπικό για να καταλάβουν αν ο θάνατος του ασθενή προέκυψε από τα χτυπήματα και αν του δόθηκε η απαραίτητη φροντίδα μετά το περιστατικό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook