Γιατί χώρισε ο Γκλέτσος την κόρη της Λάσκαρη | Επιτέλους αποκαλύφθηκε ο λόγος!

γιατί-χώρισε-ο-γκλέτσος-την-κόρη-της-λά-337018

Λίγο μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς», ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Τότε γνώρισε την 19χρονη Μαρια Ελένη Λυκουρέζου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και ο γάμος έλαβε χώρα μέσα σε τρεις μήνες σχέσης.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όταν είδα την Μαρία Ελένη ένιωσα ότι ήταν η γυναικά που θα ήθελα να περάσω όλο το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της» έλεγε τότε ο Γκλέτσος, για να χωρίσει μέσα σε 2 μήνες σχεδόν με διαζύγιο εξπρές.

Την εξήγηση για το διαζύγιο αποφάσισε να δώσει ειλικρινά ο δήμαρχος Στυλίδας, ως καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στο Βράδυ (24/2/2016).

Λίγο πριν τα 50 του χρόνια, ο Γκλέτσος παραδέχτηκε πως ο γάμος αυτός έγινε γρήγορα και εξήγησε γιατί έφτασε τόσο σύντομα στο διαζύγιο:

«Η αλήθεια είναι πως καταλάβαμε πως δεν έχουμε τίποτα κοινό», αποκάλυψε ο Γκλέτσος για να τον ρωτήσει ο Κωστόπουλος γιατί δεν το κατάλαβε πριν το γάμο. Η απάντηση μας ξάφνιασε αλλά εξήγησε πολλά:

«Κάναμε το λάθος και δεν μείναμε μαζί πριν το γάμο. Μια φορά μόνο, ήταν παιδί, ήταν 19 ετών κι εγώ 31. Αν ήταν άλλη η διαφορά, αυτή 26 κι εγώ 37, ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τότε δεν είχαμε σημείο επαφής».

Πάντως αυτή η δήλωση του Γκλέτσου διαφέρει από εκείνη προ δύο ετών όπου και είχε δηλώσει για τον αποτυχημένο γάμο του:

«Πολλά μαθήματα μου έχει δώσει, αλλά το σημαντικότερο ήταν όταν βλέπω το τυρί να ψάχνω και τη φάκα τριγύρω. Να ψάχνω σε μεγάλη ακτίνα τη φάκα»….

Πηγή: womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook