Γιατί ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δεν πάει στην εκπομπή της Μενεγάκη;

γιατί-ο-ιάσονας-τριανταφυλλίδης-δεν-π-224240

iassonas triantafillidisΚαλεσμένος στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή βρέθηκε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και μεταξύ άλλων μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν είχα πει «η Μενεγάκη δεν είναι σταρ αλλά ο Σεφερλής είναι», το εννοούσα σοβαρά. Σταρ ξέρεις τι είναι; Όταν κάποιος ξυπνάει και λέει ότι θα πάει να δει τον Μάρκο Σεφερλή. Τα άλλα είναι απλά πρόσωπα της δημοσιότητας. Η τηλεόραση δεν φτιάχνει σταρ. Είναι πανέξυπνο κορίτσι η Ελένη, ένα λαμπερό πλάσμα, κάνει πολύ σωστά μια εκπομπή εδώ και χρόνια… Όπως είχε πει η Άννα Καλουτά, όμως, σταρ βγάζει το σινεμά και το θέατρο βεντέτες. Με αυτή την έννοια, εσύ είσαι βεντέτα. Όταν λένε ότι το βράδυ θα πάνε να δουν τον Σεφερλή στο Περοκέ και αναρωτιούνται αν θα βρουν εισιτήρια, αυτό είναι σταρ. Κάτι που μετακινεί τον κόσμο, όχι κάτι που τον κρατάει εκεί (στην τηλεόραση)», δήλωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Στη συνέχεια τόνισε: «Είμαι ο πρώτος που συνεργάστηκε μαζί της. Όταν ξεκίνησε το “Κοκτέιλ” το έκανα εγώ και ήθελαν να μου βάλουν τον Γιάννη Διαμανταρίδη δίπλα, γιατί είναι πιο όμορφος, και μια ηθοποιό. Aλλά έφυγε πάνω στον μήνα γιατί είχε δουλειές. Η Έλενα Κατραβά έφερε καμιά 150αριά μανεκέν, τα είδαμε και κάποια στιγμή πέρασε και η Ελένη. Ήταν μια κούκλα και ζήτησα να της κάνουν δοκιμαστικό να δουν αν γράφει στο φακό. Στους τρεις μήνες την άφησα να μιλάει γιατί ήταν τόσο έξυπνη! Είμαι πολύ περήφανος που την έβγαλα στη τηλεόραση και είναι ένα κορίτσι που άξιζε τον κόπο. Δεν μιλάμε πια, είχε γίνει κάτι κάποια στιγμή, αλλά δεν έχουμε και κάτι σχετικό για να μιλήσουμε. Δεν κάνουμε την ίδια δουλειά. Πιο πολύ μπορεί να μιλάω με εσένα για το θέατρο».

Και κατέληξε λέγοντας αν θα πήγαινε η όχι στην εκπομπή της: «Νομίζω όχι. Δεν θα πήγαινα».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook