Γιατί οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων θα κατρακυλήσουν ως το τέλος του μήνα

γιατί-οι-τιμές-των-αεροπορικών-εισιτη-320678

Κατά 2.5 % αναμένεται να μειωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια το μήνα αυτό σε σχέση με τον προηγούμενο και κατά 14% σε σχέση με το περασμένο έτος.

Σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα Hopper.com, η μείωση αυτή οφείλεται στην κατακόρυφη πτώση των τιμών του πετρελαίου και φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά τις τιμές των αεροπορικών εισιτήριων οι οποίες αναμένονται να βρεθούν σε τριετή χαμηλά αυτό το μήνα.

Στους προορισμούς που αναμένεται να σημειωθεί σημαντικά η τιμή των εισιτηρίων είναι το Ρίο ντε Τζανέιρο κατά 23%, στο Μιλάνο κατά 18%, στα νησιά Μπόρα Μπόρα, τη Γαλλική Πολυνησία, την Κωνσταντινούπολη, την Νέα Ορλεάνη και το Μαϊάμι κατά 17% και στο Λας Βέγκας και το Χιούστον κατά 16%.

Ωστόσο, προβλέπεται ότι οι τιμές θα καταγράψουν και πάλι αύξηση στα μέσα της άνοιξης, σύμφωνα με τις προβλέψεις, και θα αυξηθούν ακόμα περισσότερα τον Ιούνιο, κατά 20% από τα κατώτερα επίπεδα του 2015.

Επίσης, από Δευτέρα έως Τετάρτη οι τιμές των εισιτηρίων είναι συνήθως χαμηλότερες σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας ενώ ακόμα χαμηλότερες είναι οι τιμές των εισιτηρίων στις πολύ πρωινές πτήσεις.

newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook