Γιατί επιμένουμε να κάνουμε σεξ με τον πρώην;

γιατί-επιμένουμε-να-κάνουμε-σεξ-με-τον-597542

Στην έρευνα πήραν μέρος 1000 άντρες και γυναίκες και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες συνεχίζουν να βρίσκονται ερωτικά με τον πρώην σύντροφό τους, ακόμη κι αν αναζητούν μια νέα αγάπη.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί τους λείπει η οικειότητα που είχαν, ενώ ένα 31% ελπίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα αναθερμάνει την παλιά τους σχέση. Σύμφωνα με το site γνωριμιών, SeekingArrangement.com, το οποίο διεξήγαγε την έρευνα, οι πέντε κυριότεροι λόγοι για να ξαναβρεθείς στο κρεβάτι με τον/την πρώην σου είναι, μεταξύ άλλων, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, το φλερτ στο facebook και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή μια τυχαία συνάντηση σε βραδινή έξοδο.

Μία από τις γυναίκες που ερωτήθηκαν, η 26άχρονη Nikki Howarth, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αν και έχει συνευρεθεί ερωτικά με πρώην της και είναι κάτι που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, ειδικά όταν ψάχνεις να βρεις έναν νέο σύντροφο. «Αν όμως δεν πρόκειται να πληγωθεί κανένας από τους δύο, δεν το βρίσκω καθόλου κακό» πρόσθεσε.

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook