Γιαούρτια πετούσε η Αλεξανδράκη σε συναυλία του Ρέμου στην Πάρο | Έπεσε άγριο ξύλο

γιαούρτια-πετούσε-η-αλεξανδράκη-σε-συ-84322

antwnis remos Το σώσε” στην κυριολεξία, όχι από λουλουλουδοπόλεμο αλλά από… πραγματικό πόλεμο έγινε στην Πάρο, το σαββατόβραδο, κατά τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου!

Η όλη κατάσταση μύριζε από την αρχή μπαρούτι και το γεγονός ότι δεν βγήκαν κουμπούρια οφείλεται μάλλον στην… Εκατονταπυλιανή που προστατεύει το νησί!

Όλα ξεκίνησαν από καυγά που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο παρέες αλλά στο τέλος “σηκώθηκε στο πόδι” ολόκληρη η Νάουσα για να τις χωρίσει.

Στη μία παρέα, που μόλις είχε φτάσει με σκάφος από τη Μύκονο, ήταν ο ιδιοκτήτης του Ν’ammos Φρατζέσκος Τζαννής με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγλούπα και πολλές γυναίκες στη συντροφιά τους, ανάμεσα στις οποίες και το εικονιζόμενο μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη. Και στην άλλη ο επίσης επιχειρηματίας Καλπίνης (της γνωστής φίρμας Καλπίνης- Σίμος) με τη συνοδό του.

alexandraki660Ε, κάτι είπε η μία παρέα στην άλλη , κι η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανταπέδωσε το πείραγμα, όχι φραστικά αλλά πετώντας ένα… γιαούρτι στον Καλπίνη και τη συνοδό του, κι έγινε “της κακομοίρας”!

Τη λύση, την έδωσαν οι παριστάμενοι μπράβοι. Αλλιώς, θα δέρνονταν ακόμα!

Πηγή: pliroforimenos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook