Γιάννης Χίνος : «Τα Χανιά στην τελευταία θέση απορρόφησης κονδυλίων από το ΕΣΠΑ» | Ηχητικό

γιάννης-χίνος-τα-χανιά-στην-τελευταί-137408

xinos giannisΤο έργο του κ. Αρναουτάκη είναι μηδενικό και η Κρήτη δεν έχει ανάγκη από τέτοιο ανάλογο έργο τα επόμενα πέντε χρόνια.

Δηλώσεις στον SUPER FM 89.6 του κ. Γιάννη Χίνου , υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Χανίων με το συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης.

Όπως είπε ο κ. Χίνος τις 15 τελευταίες ημέρες έχει γίνει ένα επικοινωνιακό έργο το οποίο έχει καταγγελθεί. «Δεν είναι δυνατόν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης να ανακοινώνει έργα που έχουν ενταχθεί , συμφωνηθεί κλπ όταν δεν έχει ακόμα ο διαγωνισμός. Εμείς καταγγείλαμε πως για το βιολογικό καθαρισμό της Γεωργιούπολης δεν έχει γίνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση.»

Ο κ. Χίνος τόνισε πως οι εκπρόσωποι τις περιφέρειας τα τρία τελευταία χρόνια μας έλεγαν πως «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν έχει λεφτά το κεντρικό κράτος και αυτό το κατανοούμε γιατί υπέγραψαν τα μνημόνια.»

Επισήμανε μάλιστα πως τα Χανιά είναι στην τελευταία θέση της απορροφητικότητας κονδυλίων από το ΕΣΠΑ καθώς δεν έχουν γίνει ολοκληρωμένες μελέτες και όλα γίνονται επιπόλαια.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως αν ο κόσμος και στις αυτοδιοικητικές και στις ευρωεκλογές  ψηφίσει υποψηφίους της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ όσο καμουφλαρισμένοι και αν είναι, να μην αρχίσει μετά να διαμαρτύρεται.

Ο κόσμος τέλος είπε «θέλει να μας δώσει μια ευκαιρία. Και εμείς πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από αυτούς.»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook