Γιάννης Αϊβάζης: Η εξομολόγηση για την κόρη του και τα μυστικά τους

γιάννης-αϊβάζης-η-εξομολόγηση-για-την-285748

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του με την Μαρία Κορινθίου και την κόρη τους, Ίσμήνη.

Ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι; «Και οι δύο. Η Μαρία κάνει κουμάντο σε ό,τι αφορά το παιδί τους κανόνες στην ανατροφή της Ισμήνης τους βάζει η Μαρία κι εγώ απλά ακολουθώ. Και σωστά γίνεται έτσι, γιατί εγώ θέλω να χαϊδεύω την κόρη μου και δεν μπορώ να είμαι αυστηρός μαζί της. Η Ισμήνη ξέρει ότι αν μου πει: «Μπαμπά μου, σε παρακαλά πολύ» δεν πρόκειται να της χαλάσω το χατίρι. Πα παράδειγμα, πολύ συχνά η μικρή θέλει να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας. Η Μαρία -και δικαιολογημένα- θέλει να τη μάθει να κοιμάται στο δωμάτιό της», δήλωσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στην κόρη του, Ισμήνη, αποκάλυψε πως οι δυο τους έχουν μυστικά που τα κρατούν κρυφά από τη Μαρία Κορινθίου, λέγοντας «Και βέβαια. Πολλές φορές όταν βγούμε έξω βόλτα και η Ισμήνη θέλει παγωτό, ενώ έχει φάει ήδη στο σπίτι, θα της πω: «θα το πάρουμε, αλλά δεν θα το πούμε στη μαμά». (Γελάει) Το αστείο είναι ότι η Ισμήνη δεν μπορεί να κρατηθεί και όταν γυρίσουμε θα της πει: «Μαμά, να ξέρεις, έφαγα παγωτό». Οπότε μετά η Μαρία θα με αρχίσει στη μουρμούρα».

Τέλος, αναφορικά με το πώς φαντάζεται τη στιγμή που η μικρή Ισμήνη θα του γνωρίσει το πρώτο της αγόρι, ο ίδιος επεσήμανε «Δεν θέλω να φαντάζομαι αυτή τη στιγμή. Κι αν γίνει, δεν ξέρω αν θέλω να το μάθω. Ο θεός είναι μεγάλος. Εύχομαι να με έχει καλά μέχρι τότε και να με οπλίσει με υπομονή και υπογλώσσια για να το αντέξω!».

Πηγή: Faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook