Γεωργία Νταγάκη: Η αντισυμβατική και σέξι λυράρισσα ποζάρει στον Ανδρέα Μαρκάκη | Photos + Video

γεωργία-νταγάκη-η-αντισυμβατική-και-σ-647323

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια βρέθηκε προ ημερών στα Χανιά για ένα και μοναδικό live στο Bras de Fleres και ο Χανιώτης φωτογράφος άδραξε την ευκαιρία να την φωτογραφίσει πριν αλλά και κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Η Γεωργία Νταγάκη έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Βασίλης Λέκκας, αλλά και με τον θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon. Δάσκαλός της ήταν ο Μάνος Πυροβολάκης.

Γεννημένη στην Αθήνα αλλά με ρίζες από το Ρέθυμνο η κρητικιά λυράρισσα έχει χαράξει έναν δικό της δρόμο προσέγγισης και παρουσίασης της Κρητικής μουσικής. Κυρίως δημιούργησε τον δικό της ήχο, κάτι μεταξύ παραδοσιακού και ροκ. Μια ethnic προσέγγιση της Κρήτης με την ένταση της ροκ.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την λύρα – ένα κατ’ εξοχήν αντρικό όργανο. Σε αυτό συνέβαλε η αγάπη της για την Κρήτη, η καταγωγή των γονιών της, τα ακούσματα και οι παραδόσεις που είχε μέσα στο σπίτι. Όλα τα παραπάνω συντέλεσαν στο να πιάσει την λύρα από νωρίς, ένα όργανο που την συγκινεί και την συναρπάζει.

Η κρητική μουσική «ρέει» στο αίμα της. Όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει, «Μ’ αυτή τη μουσική μεγάλωσα γαλουχήθηκα, έκλαψα, διασκέδασα, συγκινήθηκα και συγκινούμαι ακόμα, και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου τόσο των παιδικών όσο και των εφηβικών μου χρόνων.»

Επιλέγει τραγούδια όπου ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει διαφορετικά, ανάλογα με τη δική του ψυχική κατάσταση. Τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, το θάνατο, την αγωνία, την ελπίδα, τη ζωή, τα δύσκολα που βιώνουμε.

Φωτογράφος: Ανδρέας Μαρκάκης

Ευχαριστούμε το Aisha Hotel Collection και το Bras de Freres για την παραχώρηση των χώρων τους και την φιλοξενία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook