Γερμανός πυροβόλησε προσφυγόπουλα σε καταυλισμό από το διαμέρισμά του!

γερμανός-πυροβόλησε-προσφυγόπουλα-σ-382187

Θλίψη, αποτροπιασμό και νέα ερωτηματικά αναφορικά με την διαχείριση της προσφυγικής κρίσης προκαλεί μια είδηση που ήρθε τις τελευταίες ώρες από τη Γερμανία, με «πρωταγωνιστή» έναν νεαρό Γερμανό ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικα προσφυγόπουλα!

Ο 21χρονος πήρε το αεροβόλο του, πήγε έως το παράθυρο του διαμερίσματός του και άρχισε να πυροβολεί κατά των προσφύγων και των μεταναστών οι οποίοι το τελευταίο διάστημα ζουν στο κέντρο φιλοξενίας που βρίσκεται λίγα μόλις 40 μέτρα από το σπίτι του.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο άτομα, ένα 5χρονο κορίτσι και ένας 18χρονος από τη Συρία. Και οι δύο πρόσφυγες διακομίστηκαν με τραύματα στα πόδια στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τα κίνητρα του δράστη δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο, οι επιθέσεις κατά κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στη Γερμανία είναι συχνό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα.

Μετά την επίθεση, πάντως, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο διαμέρισμα του δράστη και προχώρησαν σε κατάσχεση του όπλου και των σφαιρών, ωστόσο, ο 21χρονος δεν συνελήφθη, αλλά ανακρίθηκε με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2015 καταγράφηκαν στη Γερμανία 177 επιθέσεις εναντίον κέντρων φιλοξενίας προσφύγων έναντι μόλις 26 έναν χρόνο νωρίτερα.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook