Γερμανός πήγε να μπει στο τρένο τελευταία στιγμή, πιάστηκε το χέρι του και σερνόταν για 50 μέτρα!

γερμανός-πήγε-να-μπει-στο-τρένο-τελευτ-530644

Ο 23χρονος επιχείρησε να μπει στον τελευταίο συρμό και ενώ είχε ακουστεί το προειδοποιητικό σήμα ότι κλείνουν οι πόρτες, με αποτέλεσμα αυτές να κλείσουν και να μαγκώσουν το δεξί του χέρι

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας Βερολινέζος, ο οποίος παραλίγο να χάσει τη ζωή του, όταν προσπάθησε να μπει σε συρμό του τρένου την τελευταία στιγμή.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, στον σταθμό του Ες Μπαν. Ο 23χρονος επιχείρησε να μπει στον τελευταίο συρμό και ενώ είχε ακουστεί το προειδοποιητικό σήμα ότι κλείνουν οι πόρτες, με αποτέλεσμα αυτές να κλείσουν και να μαγκώσουν το δεξί του χέρι, όπως ανέφερε χθες η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Ο οδηγός προφανώς δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το περιστατικό και ξεκίνησε την πορεία του, σέρνοντας για 50 μέτρα τον νεαρό πάνω στην πλατφόρμα. Τελικά, ο άνδρας κατάφερε να απελευθερώσει το χέρι του, όμως έχασε την ισορροπία του και έπεσε στις ράγες, απ’ όπου τον απεγκλώβισαν εργαζόμενοι στον σταθμό.

Ο 23χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρά τραύματα στο χέρι και το ισχίο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία ξεκίνησε τις διαδικασίες για να μηνύσει τον νεαρό, επειδή προσπάθησε να μπει στο τρένο αφού ακούστηκε το σήμα ότι κλείνουν οι πόρτες, προκαλώντας το ατύχημα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook