Γερμανία: Πυρά στην πόλη Ντίρεν | Ο ένοπλος κρατά έναν τουλάχιστον όμηρο

γερμανία-πυρά-στην-πόλη-ντίρεν-ο-ένοπ-443380

Δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύχθηκαν στο κέντρο της πόλης Ντίρεν στη δυτική Γερμανία καθώς αναφέρθηκαν πυρά σε ένα κομμωτήριο, μετέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο n-tv.

Η αστυνομία απέκλεισε δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της πόλης, όπου ακούστηκε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν υπάρχουν τραυματισμοί ή θάνατοι, ενώ το ποιος πυροβόλησε και τα κίνητρά του δεν είναι σαφή, κατά το n-tv. Δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια κάποιος εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ντίρεν, πόλης του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Focus ένας άνθρωπος έχει οχυρωθεί σε διαμέρισμα κοντά στην περιοχή που ακουστήκαν οι πυροβολισμοί και φαίνεται πως έχει μαζί του τουλάχιστον έναν όμηρο.

Στην πόλη Χάγκεν αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα οπλισμένο με σπαθί

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο περιστατικό συνέβη στην πόλη του Hagen, που βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από Dueren, αναφέρει το γερανικό N-TV.

Αντρας οπλισμένος «με ένα σπαθί ή ένα μακρύ μαχαίρι» πυροβολήθηκε από την αστυνομία. Ο δράστης που κυνηγούσε έναν άλλο άνδρα, ο οποίος είχε ήδη τραυματιστεί, έπεσε νεκρός.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άνδρα να πετάξει το όπλο. Οταν ο δράστης αγνόησε την προειδοποίηση της αστυνομίας ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε.

Τα κίνητρα του παραμένουν άγνωστα ενώ η αστυνομία της περιοχής δεν έχει ακόμη εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook