Γεννητούρια για Bill και Hilary Clinton | Η κόρη τους γέννησε αγόρι | Photos

γεννητούρια-για-bill-και-hilary-clinton-η-κόρη-τους-γέ-385255

Μπορεί η Hilary Clinton να έχει βάλει πλώρη για τις εκλογές και να μην έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο, σίγουρα όμως δεν μπορούσε να χάσει τη γέννηση του εγγονού της.

Η κόρη της Chelsea Clinton απέκτησε το δεύτερο παιδί της, ένα πανέμορφο αγοράκι και τη Δευτέρα βγήκε από το μαιευτήριο μαζί με τον σύζυγό της Marc Mezvinsky και τους γονείς της Bill και Hilary Clinton

Το ζευγάρι έχει ήδη μια κορούλα την Charlotte και τώρα η Chelsea απέκτησε και τον γιο που θα πάρει το όνομα Aidan. Ο μικρούλης γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και το “Lenox Hill Hospital” και γέμισε χαμόγελα χαράς τους γονείς και τους παππούδες του, που ξετρελάθηκαν μαζί τους.

kli1

kli2

kli3

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail, απαθανάτισε σύσσωμη όλη την οικογένεια κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο. Παρά τη ζέστη μάλιστα, η Hilary δεν αποχωρίστηκε το κομψό ταγιέρ της, ενώ η κόρη της επέλεξε ένα αέρινο floral φόρεμα.

Η χαρούμενη μητέρα μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες στα social media με τον γιο της, ενώ για δυο μέρες (από το Σάββατο που γέννησε) έμεινε στο πολυτελές δωμάτιο (των $1,700 τη βραδιά) του μαιευτηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook