Γεννήθηκε το βασιλικό μωρό στην Αγγλία και είναι αγόρι

γεννήθηκε-το-βασιλικό-μωρό-στην-αγγλί-81460

the sunΗ Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλεντον γέννησε τον τρίτο στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο, μετά τον πρίγκιπα Κάρολο και τον Δούκα του Κέιμπριτζ Ουίλιαμ, στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo, όπου και η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Όπως μετέδωσε το BBC η Κέιτ θα παραμείνει στο μαιευτήριο μέχρι το πρωί, ενώ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία της.Ήδη η Κέιτ από το Σάββατο είχε μετακομίσει από την κατοικία της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο.

Τοκετός on… air

Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι είχαν παρακολουθήσει μέχρι και την Παρασκευή σε ζωντανή μετάδοση πλάνα από την είσοδο του νοσοκομείου τα οποία μετέδιδαν σε καθημερινή βάση από τις 10 Ιουλίου την είσοδο του Νοσοκομείου St Mary στο Δυτικό Λονδίνο, τα μεγαλύτερα βρετανικά sites. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχαν ανακοινώσει ότι το βασιλικό βρέφος αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο, ενώ το ενδιαφέρον κορυφώθηκε στις 13 Ιουλίου, ημερομηνία πιθανότερη της γέννησης του παιδιού του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Επίσης, μεγάλη κινητικότητα σημειώθηκε στις 19 Ιουλίου, καθώς η σύζυγός του πρίγκιπα Καρόλου Καμίλα είχε πει προ ημερών ότι η Κέιτ θα γεννήσει την Παρασκευή (σ.σ. 19-7).

(Η πτέρυγα Lindo του Νοσοκομείου St Mary στο Δυτικό Λονδίνο)

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ από την αρχή ήλπιζαν σ’ έναν φυσιολογικό τοκετό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph είχαν παροτρύνει τον γυναικολόγο της 31χρονης Μίντλεντον Marcus Setchell να κάνει ό,τι δυνατόν για να γεννήσει φυσιολογικά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που ήταν παρών στον τοκετό του παιδιού του, κρατώντας το χέρι της συζύγου του.

Η ανακοίνωση

Η άφιξη του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας αναμένεται να γίνει γνωστή με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η ανακοίνωση της γέννησης του Ουίλιαμ, ακριβώς όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ θα βγάλει ανακοίνωση, την οποία και θα τοποθετήσει  ένα καβαλέτο στο προαύλιο του παλατιού.

Το καβαλέτο έχει να χρησιμοποιηθεί από το 1982, οπότε και γεννήθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

(Το καβαλέτο όπου ανακοινώθηκε η γέννηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ το 1982)

(Επίσκεψη της Κέιτ Μίντλεντον το Grimsby στις 6 Μαρτίου. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κρατά στην αγκαλιά της το αρκουδάκι που της προσέφεραν πολίτες ως δώρο)

Το όνομα του παιδιού

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, το ονόματα που προκρίνεται είναι Γεώργιος.

Το ίντερνετ «στην υπηρεσία του τοκετού»

To παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έρχεται στον κόσμο εν μέσω της τεχνολογικής έκρηξης του διαδικτύου και των social media. Μάλιστα, δύο ήταν τα πιο διαδεδομένα hastags στο Twitter: #royalbaby και #royalbabywatch.

 

Πηγή: zougla

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook