Γενική Συνέλευση, εκλογές, νέα ΑΜΚ και αδειοδότηση απασχόλησαν το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ

γενική-συνέλευση-εκλογές-νέα-αμκ-και-α-541889

Θέματα που αφορούν την επικείμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και στην κατάθεση φακέλου αδειοδότησης, απασχόλησαν το Δ.Σ. του συλλόγου, το οποίο συνεδρίασε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα προκηρυχθεί άμεσα και προσδιορίζεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου. Η ακριβής ημέρα διεξαγωγής της θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Βασικά θέματα της Γ.Σ. θα είναι η εκλογή νέας διοίκησης από τους μετόχους, αλλά και η προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το ύψος της οποίας θα προσδιοριστεί από τη Γ.Σ.

Στη νέα ΑΜΚ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι.

Σε ότι αφορά στην αδειοδότηση, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ετοιμάζει ήδη τον φάκελο που θα καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό θα βρεθεί την Τρίτη στην Αθήνα ο οικονομικός διευθυντής της ομάδας, Μανόλης Βασιλάκης, στη συνάντηση που θα έχουν στην ΕΠΟ σύλλογοι της Football League.

Ο ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συγκρότησης ενός φακέλου αδειοδότησης, με προϋποθέσεις ομάδας που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα και όχι στη Football League.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook