Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Κρήτη | Το γλέντι με τον Μανώλη Κονταρό | Photos

ο-βαγγέλης-μαρινάκης-στην-κρήτη-το-γλέ-177657

marinakis1Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αν και δεν έζησε στην Κρήτη κατάγεται από το νησί το οποίο υπεραγαπά. Ο πατέρας του γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του. «Αναζωγονείται στην Κρήτη, γεμίζει τις μπαταρίες» του έλεγε ένας από τους φίλους που βρέθηκαν αυτό το διήμερο μαζί του στην Κρήτη με αφορμή το παιγνίδι της ομάδας τους με τον Εργοτέλη.

marinakis2Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν άφησε καμία στιγμή στην Κρήτη, από την Παρασκευή που βρίσκεται στο νησί, να πάει χαμένη. Είδε φίλους, συνομίλησε με πολύ κόσμο, διασκέδασε. Το Σάββατο μάλιστα βρέθηκε στα Ανώγεια όπου μια μεγάλη παρέα με επικεφαλής τον ίδιο και αμφιτρύωνα τον Κώστα Ξυλούρη (Καντρόκωστα) πήγαν στην ταβέρνα του Γκαγκαρη για να γευτούν παραδοσιακές λιχουδιές και μοναδικά εδέσματα. Ο ίδιος ευδιάθετος και προσηνης ανταπέδιδε με κέφι όποιον τον πλησίαζε για να τον χαιρετίσει, ακόμη και αν….δήλωνε Παναθηναϊκός!

marinakis3Μαζί στη συντροφιά ο δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλέργης, ο Μανόλης Κονταρός, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης, το γνωστό τραπεζικό στέλεχος Γιώργος Βρέντζος (ζει στο Μονακό) και άλλα στελέχη της ομάδας καθώς και συνεργάτες του κ.Μαρινάκη.

marinakis4Ε δεν χρειάζεται να πουμε ότι ακολούθησαν και…κοντυλιές από νεαρό Ξυλούρη που μάγεψε με τη λύρα του!

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook