Γεμάτο από sex toys και φωτογραφίες του το σπίτι του μαύρου ρεπόρτερ δολοφόνου | Photos

γεμάτο-από-sex-toys-και-φωτογραφίες-του-το-σπ-280302

Συνολικά 17 σφαίρες χρησιμοποίησε εναντίον των θυμάτων του ο δολοφόνος της δημοσιογράφου και του καμεραμάν, στην διπλά δολοφονία που μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση και σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η αστυνομία, ο 41χρονος Βέστερ Φλάναγκαν εκτέλεσε τους δύο νέους με 17 σφαίρες, αποδεικνύοντας το μένος του, αλλά και την αποφασιστικότητά του να σκοτώσει.

Παράλληλα, από την έρευνα της αστυνομίας και τη μελέτη του 23 σελίδων «μανιφέστο» που έστειλε σε τηλεοπτικό δίκτυο προκύπτει ότι στο ταραγμένο του, προφανώς, μυαλό, αισθανόταν ταύτιση με τους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά και άλλες παρόμοιες πράξεις τρομοκρατίας και οικιακής βίας.

Ακόμα και το σπίτι του δολοφόνου όμως σόκαρε τους άντρες της αστυνομίας που το ερεύνησαν: Σκοτεινό και σχετικά άδειο, κόστιζε 650 δολάρια το μήνα… Όμως αυτό που πραγματικά εξέπληξε τους έμπειρους ντετέκτιβ της αστυνομίας ήταν η «διακόσμηση» του σπιτιού: Φωτογραφίες του δράστη και σεξουαλικά αντικείμενα παντού!

Φωτογραφίες όπου ο Βέστερ Φλάναγκαν έπαιρνε γκλαμουράτες πόζες, μπροστά σε φωτογραφικούς φακούς και προβολείς αξίας χιλιάδων δολαρίων από την εποχή που έκανε καριέρα ως μοντέλο… Οι αστυνομικοί βρήκαν αντίστοιχες πόζες σε κάθε πιθανό σημείο του σπιτιού, τυπωμένες σε φτηνό χαρτί, κάποιες ταλαιπωρημένες και βρώμικες.

Έπιπλα στο σπίτι δεν υπήρχαν παρά ελάχιστα, ένα κρεβάτι, ένας καναπές κι ένα ψυγείο, καλυμμένο κι αυτό με φωτογραφίες του ίδιου, άλλες ασπρόμαυρες κι άλλες έγχρωμες. Στο νιπτήρα του μπάνιου, με τα ελάχιστα αντικείμενα, οι ερευνητές της αστυνομίας εντόπισαν δεκάδες χρησιμοποιημένα αρωματικά κεριά…

Εκεί εντοπίστηκαν και μια «συλλογή» από σεξουαλικά παιχνίδια και αντικείμενα και παιχνίδια, όπου οι ανιχνευτές της αστυνομίας εντόπισαν «ανθρώπινο υλικό» και έχουν ήδη αποσταλλεί στα ειδικά εργαστήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Στην κουζίνα εντοπίστηκαν ούρα γάτας και ακαθαρσίες στο μπαλκόνι, ενώ η βρώμα από το διαμέρισμα έφτανε ως έξω. Στο «μανιφέστο» του ο Φλάναφκαν έγραφε σχετικά πως είχε κάποτε μια γάτα, που τη σκότωσε, θυμωμένος για όσα ρατσιστικά σχόλια έκαναν εναντίον του οι πρώην συνάδελφοί του στο κανάλι. Στο υπνοδωμάτιό του, οι ερευνητές βρήκαν τον προσωπικό του υπολογιστή, στο πάτωμα, δίπλα σε μια πλαστική καρέκλα, ενώ πλέον και αυτός εξετάζεται διεξοδικά στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Γείτονες του Φλάναγκαν σχολιάζουν πως ήταν συχνά «καλός» με τις γυναίκες που έμεναν στα διπλανά σπίτια, αλλά αντίθετα ιδιαίτερα εχθρικός με τους άντρες: «Πέταγε τις ακαθαρσίες της γάτας στα μπαλκόνια τους», λένε όσοι τον ήξεραν καλά. «Είχε συνέχεια υφάκι», παρατηρεί ένας άλλος μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο NBC και θυμάται πως «περπατούσε συχνά μ’ ένα τσεκούρι στον ώμο του»!

Ο 41χρονος Βέστερ Φλάναγκαν δολοφόνησε την ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ και τον καμεραμάν Ανταμ Γουάρντ την Τετάρτη, ενώ βρίσκονταν σε απευθείας σύνδεση με το κανάλι για το οποίο εργάζονταν. Λίγο αργότερα έστρεψε το όπλο, αυτοπυροβολήθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook