Γαλλίδα «το’ παιζε» θύμα της 13ης Νοεμβρίου και διεκδικεί 20.000 ευρώ

γαλλίδα-το-παιζε-θύμα-της-13ης-νοεμβ-379683

Παρουσίασε χαρτί από πλαστικό χειρουργό, ακόμη και μάρτυρα, ωστόσο της διέφυγε μία… λεπτομέρεια, η οποία κίνησε τις υποψίες των γαλλικών αρχών

Μία κομπίνα… αλά ελληνικά έχει στήσει μία 24χρονη Γαλλίδα, η οποία βρήκε τον τρόπο να αποσπάσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τις αρχές, ως… θύμα των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Η νεαρή μητέρα έστησε τη «μηχανή» της προβλέποντας ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μία όμως, της ξέφυγε, με αποτέλεσμα να κινήσει τις υποψίες των γαλλικών αρχών και να αναλάβουν δράση οι… ψυχολόγοι!

Όλα ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου, όταν η 24χρονη γυναίκα εμφανίστηκε στην αρμόδια υπηρεσία και δήλωσε θύμα των τρομοκρατικών επιθέσεων που έγιναν στο Παρίσι. Λίγες μέρες μετά τη δήλωσή της, πέρασε από συνέντευξη, ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή της. Η γυναίκα παρουσίασε στοιχεία από γιατρούς, ακόμη και μάρτυρα, που δήλωνε ότι βρισκόταν στο μπαρ Κοριγιόν, το οποίο δέχθηκε την πρώτη επίθεση από τους τζιχαντιστές, παράλληλα με το εστιατόριο σε κοντινή απόσταση. Η 24χρονη είχε φροντίσει να έχει φωτογραφίες από το καμένο χέρι της, γνωμάτευση του γιατρού και βεβαίωση για την πλαστική εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε, καθώς και έναν γείτονα ως μάρτυρα.

Την διέφυγε, όμως, μία ουσιώδης λεπτομέρεια. Ποια; Ότι στο μπαρ Κοριγιόν δεν πραγματοποιήθηκε επίθεση με εκρηκτικά, ώστε να προκληθούν εγκαύματα στα θύματα. Οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν με Καλάσνικοφ και όσοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν, ήταν από σφαίρες. Η παράλειψη αυτή κίνησε τις υποψίες των γαλλικών αρχών, οι οποίες κάλεσαν εκ νέου σε συνέντευξη την 24χρονη γυναίκα. Όταν μίλησε με τους γενικούς επιθεωρητές, παρουσία ψυχολόγου, μοναδική της σπουδή ήταν να πληροφορηθεί το ποσό που δικαιούται και πότε θα το εισπράξει.

Ο ψυχολόγος που την παρακολούθησε εξέφρασε τις επιφυλάξεις του, καθώς, όπως τόνισε, η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν συνάδει με το μοντέλο του ατόμου που έχει υποστεί ένα τόσο ισχυρό σοκ. Προς το παρόν, πάντως, η γυναίκα εξακολουθεί να διεκδικεί τα 20.000 ευρώ, όμως η υπόθεσή της ερευνάται σε βάθος, ώστε η εισαγγελία, που έχει αναλάβει τη διευθέτηση της όλης διαδικασίας, να αποδείξει ότι το αίτημα στηρίζεται σε παραπλανητικά στοιχεία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook