Γέννησε η Ευγενία Μανωλίδου τον τρίτο της γιο!

γέννησε-η-ευγενία-μανωλίδου-τον-τρίτο-149861

manolidouΣτις 12:00 το μεσημέρι η Ευγενία Μανωλίδου έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι που ζυγίζει 3.340 κιλά.

Η μαέστρος, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε το πρωί στο μαιευτήριο, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι συνοδευόμενη από το σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη για να γεννήσει το αγοράκι που περίμενε με ανυπομονησία εννιά μήνες!

Ο υπουργός Υγείας δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της γυναίκας του μέχρι να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Ωστόσο, μετά τη γέννα ο κ. Γεωργιάδης αποχώρησε από το μαιευτήριο προκειμένου να κατευθυνθεί προς το υπουργείο!

Υπενθυμίζεται ότι η Ευγενία Μανωλίδου έχει άλλο ένα παιδί με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τον 7χρονο Περσέα και άλλα δύο από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη, τον 17χρονο Αλέξανδρο και την 16χρονη Θεοδώρα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τη συνέλαβε τελευταία φορά με την κοιλιά τούρλα λίγο πριν μπει στο σούπερ μάρκετ.

manolidou2«Στο σπίτι είναι όλοι χαρούμενοι για το νέο μέλος της οικογένειας που έρχεται. Η Ευγενία είναι πολύ προσεκτική με την διατροφή της και δεν έχει προσθέσει πολλά κιλά στη σιλουέτα της», είχε πει φιλικό πρόσωπο της Ευγενίας, προσθέτοντας πως η μαέστρος όλο αυτό το διάστημα της κύησης είχε περιορίσει τις εξόδους της καθώς προτιμούσε την ξεκούραση, ενώ δεν παρέλειπε να περπατά καθημερινά, βγάζοντας βόλτα τον σκύλο της οικογένειας, τον Ερμή.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook