Γέννα – φαινόμενο: Δίδυμα κοριτσάκια, το ένα μαύρο και το άλλο λευκό!

γέννα-φαινόμενο-δίδυμα-κοριτσάκια-τ-236607

didimaΑπό πατέρα μισό-Τζαμαϊκανό και μητέρα λευκή, γεννήθηκαν δυο μη πανομοιότυπα δίδυμα που μπορεί να ήρθαν στη ζωή μαζί αλλά κληρονομήσαν διαφορετικά γονίδια.

Με γονείς την 28χρονη Ρεμπέκα Χόρτον και τον 24χρονο Κέρτις Μάρτιν, θα περίμενε κανείς ένα μείγμα από μαύρα και άσπρα γονίδια να δώσουν στα υγιέστατα και πανέμορφα κορίτσια Κέντάλ και Μπέιλι ένα παρόμοιο τόνο δέρματος.

Κι όμως, αψηφούν τις πιθανότητες σε γέννα-φαινόμενο και έχουν η καθεμιά όχι μόνο τη δική της προσωπικότητα, αλλά και εμφάνιση. Παρόλα αυτά ντύνονται το ίδιο, όπως αλλώστε συνηθίζουν τα δίδυμα.

«Ένα πράγμα που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι η οικογένεια και οι φίλοι ποτέ δεν θα δυσκολευτούν να τις ξεχωρίσουν», θα πει ο ακόμη σοκαρισμένος αλλά ταυτόχρονα τρισευτυχισμένος πατέρας.

Όπως είναι γνωστό τα δίδυμα μπορούν να δημιουργηθούν με δύο διαφορετικούς τρόπους. Είτε με ένα σπερματοζωάριο, ένα αυγό, το οποίο στη συνέχεια χωρίζεται σε δύο έμβρυα, ή από δύο διαφορετικά σπερματοζωάρια, δύο διαφορετικά αυγά.

Η Κέντάλ και η Μπέιλι είναι διζυγωτικά δίδυμα, γεγονός που εξηγεί τις αντιθέσεις στον τόνο του δέρματος τους, αν και δίδυμα. Μια τέτοια δραστική διαφορά στο χρώμα εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά σπάνια. Το γεγονός ότι μοιράζονται ένα φύλο είναι τελείως τυχαίο. Οι δυο δίδυμες προτίμησαν να κάνουν από… μικρές τη διαφορά.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook