Γέμισαν οι ξενώνες στην Κρήτη για τις γιορτές | Υψηλές πληρότητες

γέμισαν-οι-ξενώνες-στην-κρήτη-για-τις-γ-476143

Υψηλές πληρότητες έχουν τα Χριστούγεννα, αλλά και την Πρωτοχρονιά οι ξενώνες της Κρήτης που παραμένουν ανοικτοί τις ημέρες των γιορτών, ενώ αυξάνεται μέρα με τη μέρα και η αεροπορική και ακτοπλοϊκή κίνηση.

“Αρκετός κόσμος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό, πολλοί όμως έχουν κάνει κράτηση σε ξενώνες της Κρήτης” είπε στην “Π” η τουριστική πράκτορας Μίκα Μυκωνιάτη, σημειώνοντας ότι τις μέρες των γιορτών τα περισσότερα από αυτά τα καταλύματα θα είναι γεμάτα.

“Τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα έχουμε πολύ κόσμο” σημείωσε ο ιδιοκτήτης ξενώνα Γιάννης Παπαδάκης.

“Υπάρχουν αυξημένες κρατήσεις τις γιορτές” μας είπε και ο επιχειρηματίας Μανόλης Μανούσος.

Στα ξενοδοχεία της πόλης του Ηρακλείου η κίνηση δεν θα είναι αυξημένη λόγω των γιορτών, ωστόσο όπως λέει ο ιδιοκτήτης γνωστού ξενοδοχείου Γιάννης Οικονόμου υπάρχει ενδιαφέρον για τα ρεβεγιόν που οργανώνουν τα ξενοδοχεία.

Ιδιαίτερα αυξημένη θα είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Ηρακλείου, αφού πολλοί ταξιδεύουν ακτοπλοϊκώς για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρνιά με τους δικούς τους ανθρώπους στην Κρήτη.

Όσον αφορά την αεροπορική κίνηση, ο Πάρις Επιτροπάκης διευθυντής πωλήσεων νοτίου Αιγαίου της Aegean Airlines, ανέφερε ότι θα είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και τις ημέρες των γιορτών αναμένεται να ταξιδέψουν μέσω του αεροδρομίου Ηρακλείου 7.500-9.000 επιβάτες. Ήδη οι πληρότητες είναι της τάξης του 85%-90%.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ / creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook