Γάμος-μυστήριο μέσα στη χλιδή! Σε ποια περιοχή την Κρήτης θα γίνει;

γάμος-μυστήριο-μέσα-στη-χλιδή-σε-ποια-π-238048

SONY DSCΟι καλεσμένοι που αναμένονται στο αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι δεκάδες σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», με αποτέλεσμα το θέμα να απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου, αλλά και τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Το στοιχεία του μελλόνυμφου ζευγαριού παραμένουν ένα άλυτο μυστήριο, καθώς το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι έχει ζητηθεί ειδική άδεια για να παραμείνει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο δύο μέρες.

Το αεροσκάφος που ανήκει στην τσέχικη εταιρεία «Travel services» θα φτάσει αύριο το μεσημέρι στον αερολιμένα. Οι επιβάτες θα ξεκινήσουν από την πόλη Αλμάτι του Καζακστάν, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας.

gamos1Η πόλη Αλμάτι

Αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι το ζευγάρι επέλεξε την Κρήτη για το γάμο του και ναύλωσε αεροπλάνο για τους καλεσμένους, τότε συμπεραίνει πως η γαμήλια τελετή θα είναι αρκετά πολυέξοδη.

Σύμφωνα με τις εικασίες που γίνονται, ο γάμος θα γίνει στην ανατολική πλευρά του νησιού, με πιθανότερο τελικό προορισμό την Ελούντα.

Πηγή: creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook