«Βυθίζεται» όλο και περισσότερο ο Εργοτέλης

βυθίζεται-όλο-και-περισσότερο-ο-εργ-625897

Στις νίκες επέστρεψε ο Καραϊσκάκης (2-1), που «βύθισε» ακόμα περισσότερο τον Εργοτέλη στη βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο». Από την άλλη, οι παίκτες του Τάκη Γκώνια, προβλημάτισαν ξανά και έχασαν κι άλλο έδαφος στη μάχη του υποβιβασμού.

Πρώτο λεπτό και πρώτη ευκαιρία για τους Αρτινούς, με το Λούκινα να πιάνει κεφαλιά, την οποία έδιωξε με δυσκολία ο Λαδάς. Νωρίς-νωρίς άνοιξε και το σκορ για τους γηπεδούχους. Σκόρερ ο Μακρής, στο 14’, με κοντινό πλασέ, ύστερα από κόρνερ του Δημητριάδη. Μετά το 1-0, οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο, να γίνονται συχνά απειλητικοί. Ο Εργοτέλης, προς το τέλος του ημιχρόνου, κατάφερε και έφτασε στην τελική προσπάθεια, με τον Κάιπερς να χάνει τετ α τετ και το Μέλκα να διώχνει.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Κρητικούς στην επίθεση. Ο Έφορντ έστρωσε στον Κάιπερς, ο τελευταίος, όμως, δεν έπιασε καλά το σουτ και σπατάλησε την ευκαιρία (51’). Ότι δεν κατάφερε ο Βέλγος, το έκανε ελάχιστες στιγμές αργότερα. Με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1, αξιοποιώντας πάσα του Σταμόπουλου, από πλάγια θέση (55’). Οι φιλοξενούμενοι δεν χάρηκαν για πολύ την ισοφάριση, καθώς στο 62’, ο Λουκίνας έκανε και το 2-1. Ο 27χρονος επιθετικός σκόραρε με πλασέ, ύστερα από ασίστ του Μακρίδη. Ο Ιατρούδης προσπάθησε να απαντήσει για τους «κιτρινόμαυρους», όμως το σουτ του κατέληξε άουτ. Στο 86’, ο Μουκίδης απέτυχε να κερδίσει το Λαδά με προβολή.

ΣΚΟΡΕΡΣ: Μακρής (14’), Λουκίνας (62’)/ Κάιπερς (55’)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Κόλλινς, Δημητριάδης (56’ Μακρίδης), Γυφτοκώστας (80’ Μπεκατώρος), Κυριάκης (68’ Μουκίδης), Λουκίνας

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπούζας, Μπουτσάκης (63’ Ιατρούδης), Εντιαγέ, Έφορντ (76’ Μανουσάκης), Κάιπερς (85’ Ροδίτης)

Διαιτητής: Κολυτάς (Κέρκυρας)

Πηγή: liganews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook