Βρετανοί συνταξιούχοι με …φουστίτσες τύφλα στο μεθύσι | Απίστευτα όργια | Photos

βρετανοί-συνταξιούχοι-με-φουστίτσε-155893

sintaksiouxoi-vretanoiOπως αποκαλύπτεται δεν είναι μόνο οι νεαροί Βρετανοί που οργιάζουν στο Νότο τα καλοκαίρια. Αντίστοιχο δρόμο τραβούν και οι συνταξιούχοι οι οποίοι… ξανανιώνουν στην Τενερίφη οργιάζοντας σε κλαμπ και παραλίες του νησιού, ξοδεύοντας μέχρι τελευταίου σεντ τις συντάξεις και τις οικονομίες μιας ζωής.

Οι Βρετανοί συνταξιούχοι φαίνεται ότι έχουν βρει τον επί Γης παράδεισο στην Τενερίφη, όπου τα ποτά είναι φθηνά και τα κλαμπ παραμένουν ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα. Οπως σημειώνει η Daily Mail οι ηλικιωμένοι Βρετανοί που επιλέγουν το ισπανικό νησί για τις διακοπές τους είναι δεκάδες χιλιάδες κάθε χρόνο.

Ντοκιμαντέρ του Channel 5 που θα προβληθεί στις 10 Ιουλίου και αποσπάσματα του οποίου έχουν ήδη δοθεί στον Τύπο αποκαλύπτει καρέ καρέ πώς οι Βρετανοί συνταξιούχοι ξοδεύουν μέχρι τελευταίας δεκάρας ξεφαντώνοντας σε πάρτι σαν έφηβοι, όσα μάζευαν σε όλη της του ζωή ακόμη και την… κληρονομιά των παιδιών τους, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Daily Mail, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις κάποιων από αυτών που έχουν βρει τον παράδεισό τους στο ισπανικό νησί.

«Αυτά είναι τα χρυσά μας χρόνια. Δουλεύαμε σκληρά μια ζωή, μεγαλώσαμε τα τέσσερα παιδιά μας και τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας», δηλώνει ο κ. Στιλ συνταξιούχος εργάτης εργοστασίου της Cadbury και συμπληρώνει: «Ξοδεύω στην Τενερίφη όλο το επίδομα θέρμανσης που αποταμιεύω το χειμώνα. Δεν έχει σημασία αν είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου γιατί ακόμη και αυτοί δεν μπορούν να αγοράσουν χρόνο. Για μένα ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο πράγμα. Ετσι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι διασκεδάζει μέχρι τελικής πτώσης». Και όντως, ένας στενός του φίλους διασκέδασε κυριολεκτικά μέχρι τελικής πτώσης αφού πέθανε μέσα σε κλαμπ της Τενερίφης.

Το πιο περίφημο κλαμπ της περιοχής, όπου συχνάζουν οι συνταξιούχοι Βρετανοί είναι το «Δωμάτιο αναμονής του Θεού» το οποίο έχει ονομαστεί έτσι λόγω της ηλικίας των πελατών που το κατακλύζουν.

Στην Τενερίφη κάνει τις διακοπές του και ο 74χρονος τραγουδιστής Λι Γκράχαμ, γνωστός και ως Λίπι Λι ο οποίος τονίζοντας ότι έχει μια υγιή σεξουαλική ζωή με την 49χρονη σύντροφό του Μπετίνα λέει: «Η Τενερίφη είναι η Μέκκα μου. Είναι η γκρι δύναμη».

Για κάποιους άλλους, πάλι, λίγο νεότερους, η Τενερίφη είναι ένας προορισμός που σε κάνει να ξεχνάς προβλήματα όπως το… διαζύγιο. Αυτό τουλάχιστον συνέβη στην περίπτωση της 56χρονςη Σερίλ Γουίλιαμς, η οποία αφού χώρισε μετά από 30 χρόνια γάμου ξεφάντωσε στο ισπανικό νησί.

«Αν δεν το θυμάσει είναι σαν να μη συνέβη» λέει μετά από μια βραδιά κατά τη διάρκεια της οποίας ήπιε όση περισσότερη τεκίλα μπορούσε. «Η ζωή είναι για να την ζεις όσο χρονών και αν είσαι. Απλά απολαύσέ το και ζήσετο. Μην πας σπίτι να πιεις ένα φλιτζάνι κακάο. Πιες ένα ποτήρι κρασί. Είναι πολύ καλύτερο», λέει και προσθέτει: «Βρήκα ξανά τα νιάτα μου. Μου αρέσει να πηγαίνω σε πάρτι, είναι ωραίο να αναμειγνύεσαι με νεότερους, σου δίνει μια διαφορετική προοπτική για τη ζώη.

Δεν λείπουν, βέβαια, και αυτοί που εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από τον τρόπο ζωής στην Τενερίφη, που άφησαν μια για πάντα πίσω τους τη ζωή στη Μεγάλη Βρετανία και εγκαταστάθηκαν στο ισπανικό νησί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πιτ Λέικι, 60 ετών, ο οποίος μετακόμισε στην Τενερίφη πριν από 20 χρόνια όταν χώρισε και έκλεισε η επιχείρησή του.  Παρά την προχωρημένη ηλικία του δουλεύει σαν… κράχτης σε μπαρ και στα διαλείμματα δεν παραλείπει να πηγαίνει να τα πίνει σε διπλανές παμπ. Πριν από τρία χρόνια επιχείρησε να επιστρέψει στη Βρετανία αλλά δεν άντεξε και επέστρεψε στο ισπανικό νησί.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook