Βρες το εσώρουχο που ταιριάζει στο δικό σου σώμα! | Photos

βρες-το-εσώρουχο-που-ταιριάζει-στο-δικ-497424

μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και φυσικά θέλεις να είσαι hot… super hot για την βραδιά που θα περάσεις με τον καλό σου. Γι᾽αυτό διαλέξαμε τα τέλεια, sexy εσώρουχα (με την βοήθεια των Women’secret φυσικά) τα ταιριάξαμε ανάλογα με τον σωματότυπο που μπορεί να έχεις και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω! Δες τα ακόμα και αν δεν πρόκειται να περάσεις κάποια καυτή βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου… τα εσώρουχα είναι δώρο και για τον εαυτό μας!

1

Ανοιχτή πλάτη

Οι πιθανότητες να έχεις ανοιχτή πλάτη και μικρό στήθος είναι μεγάλες γι᾽αυτό προτείνουμε σετ που κάνουν το στήθος σου λίγο μεγαλύτερο ενώ παράλληλα τραβούν την προσοχή σε… όλα τα σωστά σημεία! Συνδύασέ τα με ένα φλορεγό κόκκινο κραγιόν και το πιο πονηρό σου χαμόγελο!

2

Σώμα κλεψύδρα

Σε ζηλεύουμε! Σου ταιριάζουν όλα και για αυτή τη βραδιά προτείνουμε ένα ιδιαίτερο τοπ και ένα sexy κορμάκι που μπορείς να φορέσεις με άνεση. Είναι η τέλεια επιλογή κάτω από το μικρό μαύρο φόρεμα που θα φορέσεις στο ραντεβού ή μέσα από ένα μεταξωτό πουκάμισο!

3

Κοιλίτσα

Την λατρεύουμε αλλά ίσως θέλεις να την περιορίσεις! Γι᾽αυτό προτείνουμε ένα κολακευτικό κορμάκι και ένα σετ με τοπ lingerie και να θυμάσαι… if you’ve got it, flaunt it! Πρέπει να είσαι περήφανη για το σώμα σου!

4

Περιφέρεια

Είναι super sexy αλλά ξερουμε τι θέλεις και το έχουμε εδώ! Προτείνουμε ένα τοπ που θα δώσει όγκο και στο πάνω μέρος για ισορροπημένη σιλουέτα και ένα καυτό λευκό σετ! Να θυμάσαι όμως… και η Beyonce έχει περιφέρεια… just sayin’!

5

Χωρίς καμπύλες

Στόχος σου απόψε είναι να δημιουργήσεις καμπύλες και θα το καταφέρεις με αυτό το νυχτικό και με ένα σούπερ σετ σουτιέν και σλιπ. Συνδύασέ τα με ψηλά τακούνια και βλέμμα γεμάτο νόημα!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook