Βρήκε από το facebook τον κλέφτη του αυτοκινήτου του! | Απίστευτη ιστορία

βρήκε-από-το-facebook-τον-κλέφτη-του-αυτοκινή-215048

lam1_0Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 20χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε να πουλήσει ανταλλακτικά από αυτοκίνητο που είχε κλαπεί δυο χρόνια πριν στον ίδιο τον ιδιοκτήτη! Όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστοι δράστες έκλεψαν ένα ασημί Peugeot το Δεκέμβριο του 2012, στα Καλύβια Λαμίας. Πριν από λίγες ήμερες ο ιδιοκτήτης του εντόπισε στο διαδίκτυο έναν 20χρονο Λαμιώτη να προσπαθεί να πουλήσει πόρτα και καπό από ασημί Peugeot.

Τότε έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ και εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής από τη Θήβα. Ο 20χρονος που νόμιζε ότι βρήκε πελάτη έκλεισε το ραντεβού για να του πουλήσει την πόρτα και το καπό, που όπως αποδείχτηκε ήταν κομμάτια από το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει πριν από δυο χρόνια περίπου.

lam2_1Ο 20χρονος συνελήφθη και ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο δεν το έκλεψε αυτός και ότι το πήρε από κάποιον ρομά. Ωστόσο η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αποδοχή και διάθεση προϊόντος κλοπής και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας ερευνά εάν ο 20χρονος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook