Βρέθηκε ζωντανή η Βασιλική Κοσμίδου | Οι σκηνές που σηματοδότησαν το αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης!

βρέθηκε-ζωντανή-η-βασιλική-κοσμίδου-ο-656808

Η 56χρονη Βασιλική Κοσμίδου εντοπίστηκε ζωντανή και το θρίλερ της εξαφάνισής της, είχε αίσιο τέλος. Τα ίχνη της φαρμακοποιού, είχαν χαθεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, από την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χθες το βράδυ (24-02-2018), περίπου στις 23:30, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Διερχόμενος αναγνώρισε την 56χρονη και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, εντοπίζοντας την γυναίκα καλά στην υγεία της. Την ίδια παρέλαβε ο γιος της.

Κατά πληροφορίες, η φαρμακοποιός από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, που ενδεχομένως την οδήγησαν από το να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Το χρονικό της εξαφάνισης στη Θεσσαλονίκη

Η αγνοούμενη φαρμακοποιός νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, αλλά προέκυψε μια διαφωνία με τον ιδιοκτήτη και την έβγαλε έξω παρά τα εμφανή προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια την είδαν να κρατάει μια μωβ βαλίτσα, να μπαίνει σε ένα ταξί και να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο διαμέρισμα άφησε όλα της τα πράγματα.

Η αγνοούμενη μητέρα είναι εμφανώς αδυνατισμένη, περίπου 45 κιλά. Έχει ύψος 161, και όταν χάθηκε φορούσε μακρύ μαύρο μπουφάν, γκρι παντελόνι, γκρι παπούτσια και κρατούσε μια μπλε τσάντα.

Η Βασιλική Κοσμίδου, μετακόμισε πρόσφατα στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου εργαζόταν, μετά από ένα σοκ που υπέστη στην προσωπική της ζωή.

Πηγή: thestival.granikolouli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook