Βρέθηκαν ακόμη 300 αντικείμενα συντρίμια (;) του Boeing

βρέθηκαν-ακόμη-300-αντικείμενα-συντρίμι-134899

Τριακόσια αντικείμενα εντοπίστηκαν από ταϊλανδέζικο δορυφόρο σε περιοχή που διεξάγεται η έρευνα για την πτήση ΜΗ370 στον Ινδικό Ωκεανό, ανοικτά του Περθ στην Αυστραλία.

boeing sintrimia«Ένας ταϊλανδέζικος δορυφόρος εντόπισε περί τα 300 αντικείμενα, μεγέθους από δύο έως 15 μέτρα, να επιπλέουν στον Ινδικό Ωκεανό, σε απόσταση 2.700 χλμ. ανοικτά του Περθ», δήλωσε ο Άνοντ Σνίντβονγκς, εκτελεστικός διευθυντής της GISTDA.

«Ωστόσο δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, δεν τολμάμε να επιβεβαιώσουμε, ότι είναι συντρίμμια του αεροσκάφους», πρόσθεσε ο Ταϊλανδός αξιωματούχος, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Οι δορυφορικές εικόνες που ελήφθησαν την Τρίτη δεν μπόρεσαν να αναλυθούν παρά χθες, διευκρίνισε η υπηρεσία προσθέτοντας ότι η πληροφορία διαβιβάσθηκαν στη Μαλαισία.

Τα αντικείμενα αυτά είναι διασκορπισμένα σε περιοχή πολλών εκατοντάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, 2.700 χλμ. νοτιοδυτικά του Περθ, 200 χλμ. από την περιοχή που επισημάνθηκε από το γαλλικό δορυφόρο.

Οι εικόνες του γαλλικού δορυφόρου είχαν εντοπίσει την παρουσία 122 επιπλεόντων αντικειμένων σε μια περίμετρο 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, εντός της περιοχής των επιχειρήσεων που καθορίστηκε από τις εμπλεκόμενες στις έρευνες χώρες.

Πηγή: real.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook