«Βράζουν» κατά Κακλαμάνη στη ΝΔ

βράζουν-κατά-κακλαμάνη-στη-νδ-175233

Στο στόχαστρο πολλών «μητσοτακικών», αλλά και στελεχών που ανήκουν στην ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει βρεθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής έχει επιλέξει πολλές φορές να διαφοροποιηθεί από την δημόσια γραμμή που χαράσσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να λέει τα… δικά του, ενώ γενικώς αποφεύγει να υιοθετεί τους υψηλούς τόνους του κόμματός του κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Neo πληροφορείται πως για αρκετούς «γαλάζιους» το ποτήρι… ξεχείλισε από προχθές, καθώς ο αντιπρόεδρος της Βουλής αποδόμησε πλήρως την… αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ: μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεν δεύτερο κόμμα, αλλά «τα ποσοστά του δεν είναι τόσο χαμηλά όσο δείχνουν οι δημοσκοπήσεις», ενώ ταυτοχρόνως αναγνώρισε ότι το κυβερνών κόμμα «εκφράζει την Κεντροαριστερά».

Πάντως, ο ίδιος ο Κακλαμάνης ξεκαθαρίζει στους συνομιλητές του πως προφανώς δεν σκοπεύει να υπονομεύσει την γραμμή της ηγεσίας του κόμματος, αλλά ταυτοχρόνως θα λέει την γνώμη του όποτε και όπως θέλει.

matrix24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook