Βούτσης από τα Χανιά: Σημείο αναφοράς για όλη τη χώρα το Ίδρυμα Ελ. Βενιζέλος | Photos

βούτσης-από-τα-χανιά-σημείο-αναφοράς-γ-620709

Στην ετήσια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος «Ελευθέριος Βενιζέλος» στη Χαλέπα Χανίων, βρέθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, που βάσει νομοθετικής ρύθμισης είναι και αυτομάτως πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, αναφέρθηκε στην «σημαντική δουλειά που γίνεται στο Ίδρυμα και αφήνει το αποτύπωμά της σε όλη την Κρήτη, σε όλη την χώρα», δηλώνοντας πως είναι τιμή για τον ίδιο και τη Βουλή να υπηρετούν αυτό το ρόλο και πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για να ενισχυθεί ο σκοπός του.

Χαρακτήρισε μάλιστα το Ίδρυμα ως σημείο αναφοράς για χιλιάδες μαθητές, φοιτητές και διανοούμενους που βρίσκονται στους χώρους του και επισκέπτονται και την οικία του Εθνάρχη.

Στην συνεδρίαση εκτός από εκπροσώπους και μέλη του Ιδρύματος, παρευρέθηκαν και αιρετοί, μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, η βουλευτής Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας Νίκος Καλογερής, οι Δήμαρχοι Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, ο νέος Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αποκορώνου και Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνός και άλλοι τοπικοί άρχοντες.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης και κατά την εθιμοτυπική φωτογραφία στην πρόσοψη του κτιρίου, ο κ. Βούτσης σχολίασε αστειευόμενος για την πλειοψηφία των παρευρισκομένων: «Ανδροκρατούμενη Κρήτη», με την Βάλια Βαγιωνάκη να του απαντάει στο αυτί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook