«Βούιξε» το Διαδίκτυο μετά το Survivor: Τι τρέχει με την Λάουρα; | Video

βούιξε-το-διαδίκτυο-μετά-το-survivor-τι-τρέ-524715

Άλλο ένα αγώνισμα του Survivor στο οποίο η Λάουρα Νάργες δεν αγωνίστηκε ήταν το χθεσινό. «Κόστισε» στους συμπαίκτες της δύο «πέναλτι», αναγκάζοντας κάποιους από αυτούς να αγωνιστούν περισσότερες φορές από όσες τους αναλογούν – και αυτή δεν ήταν η πρώτη (ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη) φορά που συνέβη κάτι ανάλογο.

Αυτό που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι τώρα στο παιχνίδι όμως είναι την Λάουρα να παθαίνει κρίση πανικού μπροστά στην κάμερα, ενώ όλοι ψέλλιζαν πως έχει υψοφοβία. Πράγματι, για το χθεσινό αγώνισμα έπρεπε οι παίκτες να ανέβουν σε μια αρκετά ψηλή πλατφόρμα και στην συνέχεια να κατέβουν μια νεροτσουλήθρα. Η Λάουρα πριν ανέβει είχε κάνει σαφές πως ανησυχεί και φοβάται, αλλά είπε να το τολμήσει. Τελικά δεν μπήκε ποτέ στην σαμπρέλα που έπρεπε να μπει, ενώ ακόμα και η αντίπαλός της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου βγήκε από τη δική της για να την συνεφέρει, ενώ η ξανθιά παίκτρια δεν μπορούσε να ανασάνει.

Το περιστατικό φάνηκε πραγματικό. Είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μια κοπέλα που απλώς «δεν μπορούσε» και το ερώτημα για όσους δεν την συμπόνεσαν και πολύ ήταν απλό: «Τι δουλειά έχει στο Survivor»;

Δεν χρειάστηκαν όμως παρά μόνο ελάχιστα λεπτά για να πλημμυρίσει, κυριολεκτικά, το Διαδίκτυο, κατά κύριο λόγο το Twitter, με βιντεάκια και φωτογραφίες από προηγούμενα τηλεοπτικά εγχειρήματα της ξανθιάς παρουσιάστριας, όπου φαίνεται να… απολαμβάνει διαφόρων ειδών ακροβατικά.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook