»Βουλιάζει» από τουρίστες η Κρήτη!

βουλιάζει-από-τουρίστες-η-κρήτη-362385

Βουλιάζει η Κρήτη από τουρίστες, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν από κοντά τα έθιμα του Πάσχα στο νησί μας και να επωφεληθούν από το πρόωρο καλοκαίρι για να κάνουν ειδυλλιακές διακοπές.

Οι περισσότεροι αναχωρώντας πλέον από το νησί δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη θερμή φιλοξενία και τα όμορφα τοπία, εικόνες που θα τους συνοδεύουν πλέον στην πατρίδα τους.

Στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», ανήμερα του Πάσχα, οι αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων ήταν ασφυκτικά γεμάτες, ενώ μόνο το Μεγάλο Σάββατο προσγειώθηκαν 103 πτήσεις.

Η Κρήτη φαίνεται ότι ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών, αφού πολλοί δήλωσαν όχι μόνο ότι θα επιστρέψουν, αλλά και ότι σχεδιάζουν να έρθουν και δεύτερη φορά φέτος στο νησί!

Πάντως οι περισσότεροι εμφανίστηκαν απόλυτα ενημερωμένοι για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και διαβάζουν καθημερινά στον Τύπο για το προσφυγικό.

Όπως, μάλιστα χαρακτηριστικά σχολίασαν, η Ελλάδα δέχτηκε πολύ μεγαλύτερο φορτίο από αυτό που μπορούσε αλλά έδειξε το πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο που δυστυχώς λείπει από την ενωμένη, κατά τα άλλα Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κρήτη επέλεξαν και Έλληνες τουρίστες. Με βάση τα ενθαρρυντικά στοιχεία από την έναρξη της σεζόν η συνέχεια αναμένεται ακόμη καλύτερη.

Πηγή: neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook