Βουλευτές ψάχνουν απεγνωσμένα ένα αεροπορικό εισιτήριο!

βουλευτές-ψάχνουν-απεγνωσμένα-ένα-αε-155357

el-venizelos-570Τα βρίσκουν σκούρα οι βουλευτές του πρώτου θερινού τμήματος της Βουλής που ταξιδεύουν στις εκλογικές τους περιφέρειες με αεροπλάνο. Τώρα που είναι καλοκαίρι, οι πτήσεις με την εταιρία που έχει σύμβαση η Βουλή για φθηνότερους ναύλους δεν έχουν θέσεις λόγω τουρισμού.

Όπως είναι φυσικό, οι πτήσεις με τα εκατομμύρια τουρίστες ακόμη και του εσωτερικού πηγαινοέρχονται γεμάτες κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς κι έτσι δεν υπάρχει θέση ούτε…στο πιλοτήριο!

Οι βουλευτές ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής να επιληφθούν του θέματος αφού το πρόβλημα των βουλευτών που συμμετέχουν στο θερινό είναι ότι δεν μπορούν να υπολογίσουν τις πτήσεις τους και να κλείσουν έγκαιρα εισιτήρια εάν για παράδειγμα μία επιτροπή για την ΔΕΗ κρατήσει παραπάνω από την προγραμματισμένη ώρα.

Το θέμα βέβαια δεν είναι εύκολο να λυθεί διότι δεν μπορεί να κανείς να ζητήσει από την αεροπορική εταιρία να κρατά θέσεις…μήπως και χρειαστεί να ταξιδέψει ο κ. βουλευτής. Οπως βλέπετε, έχουν και οι εθνοπατέρες τα ζόρια τους καλοκαιριάτικα…

Πηγή: parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook