Βουλή των Γελοίων…

βουλή-των-γελοίων-67233

Meimarakis Voultepsi Vouli ton geleion«Να ξεϊσχύσουν» τα νέα μέτρα περί οπλοφορίας που ισχύουν στη Βουλή, είπε η Βουλευτής της ΝΔ η κ.Σοφία Βούλτεψη και αρνήθηκε να παραδώσει την τσάντα της, προκειμένου να περάσει από τον ειδικό έλεγχο κάνοντας ρόμπα τον πρόεδρο της βουλής κ. Μεϊμαράκη που πριν μερικές μέρες έλεγε τζαμπουκαλέμενος ότι αν υπάρξει βουλευτής που θα αρνηθεί να υποστεί έλεγχο, θα ειδοποιείται ο ίδιος ο Πρόεδρος και θα τον βγάζει έξω δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι

«λέω στους βουλευτές να μην τολμήσουν να μπουν στη Βουλή γιατί θα κατέβω εγώ ο ίδιος στην πύλη και θα τον μαζέψω εγώ δίνοντας μάλιστα το όνομά του στη δημοσιότητα».

Πάντως σύμφωνα με τη λίστα που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες η ΝΔ η Βουλευτής της ΝΔ κ.Σοφία Βούλτεψη ΔΕΝ οπλοφορεί ενώ η ίδια δήλωσε ότι αρνήθηκε να της γίνει έλεγχος γιατί

«Εγώ μπαίνω και βγαίνω δέκα φορές στη Βουλή. Δεν θα περνάω κάθε φορά από έλεγχο για να σπάει πλάκα η Χρυσή Αυγή»

και πρόσθεσε ότι δεν έχει άδεια οπλοφορίας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να της γίνεται έλεγχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επαληθεύτηκαν ο Βαγγέλας έψαχνε στο σαλούν της βουλής των γελοίων την βουλευτή που δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις για να τα πουν ένα «χεράκι».

Μετά το επεισόδιο η κυβέρνηση επανεξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει την οπλοφορία των βουλευτών μέσα στη βουλή δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μιας και κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Θα τους απαγορεύσει όμως να οπλοφορούν εκτός βουλής μιας και οι κουμπουροφόροι βουλευτές είναι αποδεδειγμένα άκρως επικίνδυνοι όταν οπλοφορούν εκτός βουλής και θα εξαναγκάζονται να παραδίδουν τα όπλα τους όταν εξέρχονται από την βουλή.

 

Greki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook