Βουλή: «Μάχη» για διακρατική με Σαουδική Αραβία και απόρρητα έγγραφα Λοβέρδου

βουλή-μάχη-για-διακρατική-με-σαουδι-607454

Στη μία το μεσημέρι αρχίζει σήμερα στη Βουλή η «μάχη» κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σχετικά με τη διακρατική συμφωνία πώλησης βλημάτων και αεροπορικών βομβών από την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία.

Στη συζήτηση της επερώτησης που έχει αναβληθεί ήδη δύο φορές (εξαιτίας της καταστροφής στη Δυτική Αττική αλλά και λόγω της μετάβασης του πρωθυπουργού στο Παρίσι) αναμένεται να τοποθετηθούν και οι πολιτικοί αρχηγοί μετατρέποντάς τη ουσιαστικά σε μια άτυπη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, πρώτοι θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια έξι επερωτώντες βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι ζητούν απαντήσεις από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και καταγγέλλουν την παρέμβαση «μεσάζοντα». Στη συνέχεια θα πάρουν το λόγο στο βήμα της Βουλής οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων και ο αρμόδιος υπουργός Άμυνας.

Παρέμβαση αναμένεται και από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας κατάθεσης απορρήτων εγγράφων στο κοινοβούλιο από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook