Βουλή: Έκαναν εκπρόσωπο της ΝΔ τον… Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! | Photo

βουλή-έκαναν-εκπρόσωπο-της-νδ-τον-κων-248112

vouliΜια μικρή… αναταραχή προκλήθηκε στη Βουλή κατά την συζήτηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.

Ο λόγος όμως δεν ήταν αμιγώς πολιτικός, δεν επρόκειτο δηλαδή για διαφωνία επί της ουσίας, αλλά μάλλον για δυο τυπικά «λάθη» που περισσότερο προκάλεσαν γέλιο, παρά δυσφορία.

Στον «Πίνακα Ομιλητών» της συνεδρίασης, το επίσημο έγγραφο των υπηρεσιών της Βουλής, όπου αναγράφονται οι ομιλητές, υπήρχαν δύο σημεία που ξεσήκωσαν τις συζητήσεις και τα πειράγματα.

Αρχικά αναφέρεται ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο… Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αντί του σωστού «Κυριάκος Μητσοτάκης».

Παρακάτω, στο σημείο που αναφέρονται οι «αγορητές επί της αρχής» βλέπουμε μια πιο… «καυτή» είδηση – αν βέβαια δεν επρόκειτο για λάθος… Η Όλγα Κεφαλογιάννη αναγράφεται ως μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, τουλάχιστον βάσει όσων γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι μέχρι στιγμής!

Η αλήθεια είναι πως με το φόρτο εργασίας και τις ατέλειωτες κοινοβουλευτικές εργασίες, τα μικρολαθάκια και ανθρώπινα είναι και προκαλούν και στιγμές ευθυμίας μεταξύ βουλευτών, υπαλλήλων και δημοσιογράφων.

photo-ena-vouli

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook