Βουβάλι έσπειρε τον πανικό: Τραυμάτισε 3 ανθρώπους

βουβάλι-έσπειρε-τον-πανικό-τραυμάτισ-224935

vouvaliΈνας βούβαλος τραυμάτισε με τα κέρατά του δύο κρεοπώλες σε ένα σφαγείο στις Φιλιππίνες προτού ξεφύγει και επιδοθεί σε μία φρενήρη κούρσα στους δρόμους της πρωτεύουσας της χώρας, Μανίλας, τρομοκρατώντας εκατοντάδες ανθρώπους.

Ηλικίας 3 ετών και βάρους σχεδόν 500 κιλών, το βουβάλι τραυμάτισε συνολικά 3 ανθρώπους με τα κέρατά του κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του που διήρκησε δύο ώρες και ανάγκασε περίπου 200 εργαζόμενους ενός τηλεφωνικού κέντρου να εκκενώσουν τα γραφεία τους.

«Έτρεξα, όμως ο βούβαλος ήταν ταχύτερος από εμένα. Με εκσφενδόνισε στον αέρα με τα κέρατά του και όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, βρισκόμουν στο νοσοκομείο όπου μου είχαν κάνει ράμματα» δήλωσε ένας από τους κρεοπώλες, ο Τζονέτ Ρουφίνο, που ήταν το πρώτο θύμα του τεράστιου βοοειδούς.

«Στα 14 χρόνια που εργάζομαι είναι η πρώτη φορά που μου επιτίθεται ένα ζώο» προσέθεσε ο 35χρονος άνδρας, στον οποίο οι γιατροί έκαναν 14 ράμματα στους γλουτούς του.

Ο βούβαλος το έσκασε κατά τη μεταφορά του με φορτηγό σε ένα σφαγείο στο κέντρο της Μανίλας και άρχισε να κυνηγά τους κρεοπώλες, περιέγραψε ένας αστυνομικός, ο Τζέιμς Μπαγκέι.

Κατόπιν άρχισε να τρέχει στους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Μανίλας, τραυματίζοντας με τα κέρατά του έναν περαστικό προτού φθάσει έως μία επιχειρηματική συνοικία, το Κουμπάο, έχοντας διασχίσει απόσταση 1 χιλιομέτρου.

Έπειτα, σύμφωνα με τον αστυνομικό, εισέβαλε στην αίθουσα υποδοχής ενός ξενοδοχείου και αναποδογύρισε τα έπιπλα προτού ορμήσει σε ένα τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς να τραυματίσει κανέναν. Οι αρχές κατάφεραν να σταματήσουν την φρενήρη κούρσα του έπειτα από δύο ώρες και ο βούβαλος, που ήθελε την ελευθερία του, θα οδηγηθεί ξανά στο σφαγείο.

Πηγή: prototema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook