Βορίδης τρολάρει Άδωνι για τα μικρόφωνα στη Βουλή

βορίδης-τρολάρει-άδωνι-για-τα-μικρόφω-671466

Συστάσεις στους βουλευτές να ομιλούν στο μικρόφωνο από απόσταση και με χαμηλό τόνο έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στη Βουλή. Αιτία δεν είναι άλλη από το ότι το νέο ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο εγκατασάθηκε πρόσφατα στα έδρανα της ολομέλειας αποδείχθηκε υπερευαίσθητο στον ήχο με αποτέλεσμα όποιος σηκώνει λίγο παραπάνω τον τόνο να ξεκουφαίνει τους συναδέλφους του.

Την κατάσταση έσπευσε να σχολιάσει ο Μάκης Βορίδης της Ν.Δ επιφυλάσσοντας όμως πρωτοφανές τρολάρισμα στον φίλο του Άδωνη Γεωργιάδη καθώς ζήτησε να βρεθεί κατεπειγόντως λύση πριν να εμφανιστεί ο Άδωνις.

Ολόκληρο το απόσπασμα της ομιλίας Βορίδη όπως καταγράφηκε στα πρακτικά της Βουλής:

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Μάριος Γεωργιάδης):Τον λόγο έχει ο κ. Βορίδης εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας. Ορίστε κύριε Βορίδη, έχετε τον λόγο για επτά λεπτά.

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, έτσι εισαγωγικώς, να υπάρξει κάποια μέριμνα για τα μικρόφωνα και μάλιστα εσπευσμένως και πάντως προτού λάβει τον λόγο στην Ολομέλεια ο κ. Γεωργιάδης, διότι αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να συμβεί εάν με αυτά τα μικρόφωνα έχουμε ομιλία του Αδώνιδος εδώ.

ΜΑΡΙΑ ΘΕΛΕΡΙΤΗ: Δεν είναι σήμερα εδώ.

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: Ναι, σήμερα δεν είναι. Γι’ αυτό το λέω, κατεπειγόντως!

parapolitika.gr

One thought on “Βορίδης τρολάρει Άδωνι για τα μικρόφωνα στη Βουλή

  1. Εδω υπαρχουν προβληματα και ασχολουμεθα με τα μικροφωνα και τα τρολαρισματα….τα βαριδια συχνα οδηγουν στο πατο ως διαπίστωση!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook