“Βολές” Σταθάκη κατά Μαρκογιαννάκη για τα έργα στο Αεροδρόμιο Χανίων

βολές-σταθάκη-κατά-μαρκογιαννάκη-89681

stah boylΣαφείς αιχμές κατά του Βουλευτή Χανίων της ΝΔ και Γ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Χρήστου Μαρκογιαννάκη -τον οποίο κατηγόρησε για “πολιτική εκμετάλλευση των έργων του Αεροδρομίου Δασκαλογιάννης”- άφησε σήμερα ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης στο περιθώριο συνάντησης που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη.

Αφορμή για τις “βολές” Σταθάκη στάθηκε η παραίνεση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη την Παρασκευή (οπότε και επισκέφθηκε το εργοτάξιο στο Αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης) προς τον ανάδοχο του έργου για να χρησιμοποιήσει ντόπιους εργάτες και υπεργολάβους για την εκτέλεση του.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σταθάκης επανέλαβε την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της επικείμενης αποκρατικοποίησης του Αεροδρομίου Χανίων, ενώ χαρακτήρισε “θετική” τη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε -όπως είπε- για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό και για τις προσπάθειες που γίνονται για την ένταξη έργων σε Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα.

 

Πηγή : neatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook