Βιοπαλαιστής βρήκε και παρέδωσε…15.000 ευρώ!

βιοπαλαιστής-βρήκε-και-παρέδωσε15-000-ευ-44374

xrimataΣτις μέρες μας και παρά την κρίση και την ανέχεια υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Η καθηγήτρια Αγγλικών του 3ου Γενικού Λυκείου, υπεύθυνη για την εκδρομή της Γ’ τάξης, μπαίνει στο ταξί και αποβιβάζεται στον Πόρο. Μέσα στο ταξί, όμως, ξέχασε την τσάντα με 15.000 ευρώ, που είναι το ποσό της σχολικής εκδρομής των παιδιών.

Η καθηγήτρια, όταν αντιλήφθηκε την απώλεια, έμεινε εμβρόντητη και απελπισμένη – ένα τέτοιο ποσό θα ήταν πολύ δύσκολο να το αναπληρώσει και αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά θα έχαναν την εκδρομή τους. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, κι αφού έχει μείνει στο σημείο που την άφησε το ταξί προσπαθώντας να αποφασίσει τι θα κάνει, βλέπει το ταξί που τη μετέφερε να επιστρέφει.

Ο οδηγός του ταξί (ούτε καν ιδιοκτήτης) Γιάννης Αντωνάκος, ένας 50χρονος βιοπαλαιστής, είχε αντιληφθεί την τσάντα με τα χρήματα και έκανε αναστροφή για να τα επιστρέψει στην καθηγήτρια!

Η τελευταία, ανακουφισμένη και χαρούμενη, συγκινήθηκε από την πολύ ανθρώπινη – και πολύ σπάνια στους καιρούς που ζούμε – πράξη του οδηγού!

 

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook