Βιαστικός οδηγός έδειρε υπάλληλο καθαριότητας επειδή… καθυστερούσε!

βιαστικός-οδηγός-έδειρε-υπάλληλο-καθ-686956

Ο δράστης έγινε… έξω φρενών επειδή το απορριμματοφόρο τον… καθυστερούσε

Γνωστά στους αστυνομικούς είναι τα στοιχεία ταυτότητας ενός «νταή» οδηγού, που δεν δίστασε να ξυλοφορτώσει έναν συμβασιούχο υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Καβάλας επειδή το απορριμματοφόρο του τον… καθυστερούσε!

Ο βιαστικός οδηγός του Ι.Χ. διαμαρτυρήθηκε έντονα επειδή το δημοτικό όχημα του είχε κλείσει τον δρόμο στο κέντρο της πόλης το μεσημέρι της Δευτέρας και έγινε έξω φρενών όταν ο εργαζόμενος του απάντησε ότι με αυτούς τους ρυθμούς γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων. Έτσι, πήρε από πίσω το απορριμματοφόρο και, όταν σταμάτησε ξανά, κατέβηκε από το όχημά του με άγριες διαθέσεις.

Αμέσως επιτέθηκε στον άτυχο συμβασιούχο και άρχισε να τον χτυπάει! Με πολλή προσπάθεια, οι συνάδελφοί του κατάφεραν να τον αποσπάσουν από τα χέρια του μαινόμενου δράστη, ο οποίος μπήκε πάλι στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Ωστόσο, ο αριθμός κυκλοφορίας του δόθηκε στην Αστυνομία που τον αναζητά, ενώ ο υπάλληλος καθαριότητας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύεται με κακώσεις και μώλωπες. protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook