Βετούλας: «Να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί»

βετούλας-να-συνεχίσουμε-το-νικηφόρο-636698

Επόμενος αντίπαλος για το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι ο Άρης, με το ματς να έχει οριστεί την Κυριακή στις 15.30 στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις του σημείωσε πως στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στο νικηφόρο σερί, υπογραμμίζοντας το τι θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του.

«Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και φυσικά τις καλές εμφανίσεις. Γνωρίζουμε πως η αναμέτρηση αναμένεται πολύ δύσκολη, μιας και ο Άρης στα τελευταία δύο παιχνίδια στην Ελλάδα έχει δείξει βελτίωση όσο αφορά το σκοράρισμα, ενώ παίζει πολύ δυνατά στο αμυντικό κομμάτι. Θεωρώ ότι εμείς είμαστε μία ομάδα που το ριμπάουντ παίζει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση κάθε παιχνιδιού μας, ενώ θα πρέπει να μη δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα. Αν καταφέρουμε και επιβάλουμε τον ρυθμό μας θα έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας».

Σχετικά με τη βελτίωση που έχει δείξει η ομάδας μας, ο έμπειρος τεχνικός κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως χρειάζεται περισσότερη δουλειά. «Κρίνοντας από τον τρόπο παιχνιδιού μας είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε και έξυπνα κατά τη διάρκεια ενός ματς. Σε σχέση με την αρχή της σεζόν έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να τελειώσει ο α’ γύρος για να δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook