Βεντέτα πίσω από τη δολοφονία του 37χρονου στην Ζάκυνθο | Photos

βεντέτα-πίσω-από-τη-δολοφονία-του-37χρον-576584

«Παγωμένη» παρακολουθεί η κοινωνία της Ζακύνθου τις εξελίξεις μετά την άγρια δολοφονία ενός 37χρονου την Δευτέρα στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Καλαμακίου.

Δράστης είναι ένας 34χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η δολοφονία κρύβει από πίσω βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και έτσι ο 34χρονος σκότωσε τον 37χρονο (στις φωτογραφίες) στην επαρχιακή οδό.

Από τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου, ενώ στην κατοχή του 37χρονου θύματος βρέθηκε πιστόλι 9 mm. Ακόμα, στον ευρύτερο χώρο του περιστατικού βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε έναν άλλον 34χρονο, ο οποίος δεν είχε άδεια και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου, υπό αυστηρή φύλαξη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αντιποίνων από την οικογένεια του θύματος.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε 48ωρη προθεσμία από την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου για να απολογηθεί, ενώ ο άλλος 34χρονος αναμένεται σήμερα να αφεθεί ελεύθερος.

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα πρόκειται να τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία για τον δολοφονημένο 37χρονο, στο ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, στο Καλαμάκι Ζακύνθου.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook