Βαρουφάκη εσύ Superstar… Photos από την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

βαρουφάκη-εσύ-superstar-photos-από-την-συγκέντρωσ-243923

varoufakis1Μπορεί να μην πήγε πολύς κόσμος για να διαδηλώσει, μπορεί να μην εμφανίστηκε τελικά ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά σίγουρα η φετινή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας για την Πρωτομαγιά είχε τον πρωταγωνιστή της.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η μαρτυρία άστεγου και άνεργου πολίτη, που είπε ότι ζήτησε από τον Ελληνα ΥΠΟΙΚ 1-2 ευρώ για να πάρει καφέ και αυτός του έδωσε 10 ευρώ και 50 λεπτά.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας προτίμησε το Twitter για να στείλει το μήνυμά του: «Οι αγώνες μας για κατοχύρωση & διεύρυνση των δικαιωμάτων μας, για Δημοκρατία, για ζωή με Αξιοπρέπεια θα νικήσουν» έγραψε όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίστηκε στην πορεία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και γύρω του επικράτησε πανικός όχι μόνο από δημοσιογράφους που έσπευσαν για ένα του πλάνο αλλά και από πολίτες που ήθελαν να του μιλήσουν.

Κάμερες, φωτογραφικοί φακοί, δημοσιογράφοι και συγκεντρωμένοι έπεσαν κυριολεκτικά πάνω στον Γιάνη Βαρουφάκη.varoufakis3

Ο υπουργός Οικονομικών, αν και αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, έκλεψε όλα τα φώτα. Επί δεκαπέντε λεπτά τον περικύκλωσαν δημοσιογράφοι και δεκάδες κάμερες και περπατούσαν μαζί του.

Ταυτόχρονα, συγκεντρωμένοι τον πλησίαζαν για τον συγχαρούν, του έσφιγγαν το χέρι, ενώ κάποιες γυναίκες του φώναζαν «Γιάνη, σ’ αγαπάμε».varoufakis4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook