Βαριέσαι τη γυμναστική; Εναλλακτικοί τρόποι για να κάψεις θερμίδες

βαριέσαι-τη-γυμναστική-εναλλακτικοί-584439

Βαριέσαι και μόνο στην ιδέα να γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο; Όσες φορές έχεις αποφασίσει να γυμναστείς σπίτι, όλο κάτι βρίσκεις και το αναβάλεις; Μέχρι λοιπόν να το πάρεις απόφαση, σου παρουσιάζουμε κάποιους ευχάριστους και « ανώδυνους» τρόπους για να βρίσκεσαι τουλάχιστον σε κίνηση..

1. Μείνε όσο περισσότερο μπορείς όρθια στο γραφείο, αφού έτσι καταναλώνεις τις διπλάσιες σχεδόν θερμίδες και ενέργεια από το να κάθεσαι. Τουλάχιστον τονώνεις τα πόδια και μπορεί να κάψεις και το σοκολατάκι που έφαγες κρυφά.

2. Περπάτα όση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, σήκω από την καρέκλα και άρχισε να περπατάς στο σπίτι. Και αν είσαι από τις κλασικές γυναίκες που δεν το κλείνουν με τίποτα, τόσο το καλύτερο.

3. Κάνε περισσότερο σεξ. Εντάξει, βαριέσαι τη γυμναστική το ξέρουμε, αλλά όχι το σεξ. Άσε που θα κάψεις και περισσότερες θερμίδες με πιο ευχάριστο τρόπο.

4. Κάνε γενική στο σπίτι με δυνατή μουσική. Οι δουλειές του σπιτιού καίνε πολλές θερμίδες, απαιτούν ενέργεια και είναι αναπόφευκτες. Επωφελήσου λοιπόν και βάλε μουσική στο full για να σου φτιάξει και την ψυχολογία.

5. Βγες ραντεβού. Ένα ραντεβού, ειδικά αν είναι και από τα πρώτα, προϋποθέτει συνήθως τρέξιμο, ψώνια, κομμωτήριο, χορό και γενικά κίνηση.

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook