Βαριά τιμωρία στον Γιώργο Παράσχο

βαριά-τιμωρία-στον-γιώργο-παράσχο-339098

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε ημέρες και χρηματική ποινή 1000 ευρώ για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επιβλήθηκε στον προπονητή του Πλατανιά, Γιώργο Παράσχο. Επίσης, τιμωρήθηκε και ο γυμναστής του συλλόγου, Λεωνίδας Παπαδάκης.

Η επίσημη ενημέρωση:

«A) ΠΑΕ Πλατανιάς, Γ. Παράσχο (Προπονητή), Λ. Παπαδάκη (Γυμναστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Παράσχου και Λ. Παπαδάκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Παράσχο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β)  χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Τέλος επιβάλλει στον κ. Λ. Παπαδάκη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή χιλίων ευρώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook