Βίντεο σοκ: Τραυματισμένος μοτοσικλετιστής επιζεί με… δυο σίδερα καρφωμένα στο λαιμό του

βίντεο-σοκ-τραυματισμένος-μοτοσικλε-296799

Το να πεις το κλασικό χριστιανικό «Άγιο είχε» στην περίπτωση του δεν είναι αρκετό, καθώς ο Ινδός που βλέπουμε στο βίντεο είχε μαζί του πολλούς -αν όχι όλους- τους Θεούς από τους χιλιάδες που έχει η ινδουιστική θρησκεία. Και αυτό που βλέπουμε εδώ είναι σίγουρα θέλημα πολλών Θεών μαζεμένων, γιατί θέμα τύχης στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά… δεν υπάρχει.

Ο Ινδός μοτοσικλετιστής κατάφερε να επιβιώσει έχοντας μετά από ατύχημα δύο σίδερα καρφωμένα επάνω του, τα οποία έχουν διαπεράσει τον λαιμό του και βρίσκονται σφηνωμένα επάνω του.

Όπως παρακολουθούμε από τις εικόνες, ο τραυματίας έχει ακόμα τις αισθήσεις του, επικοινωνεί με τους γύρω του, και όπως μαθαίνουμε κατάφερε τελικά να γλιτώσει από τον βέβαιο θάνατο. Το εντυπωσιακό δε είναι ότι δεν πρόκειται για ένα μόνο σίδερο, αλλά για δύο, τα οποία τον χτύπησαν με τέτοια απόσταση μεταξύ τους έτσι ώστε να μην τον οδηγήσουν στον (βέβαιο) θάνατο.

Το περιστατικό έγινε στη Βόρεια Ινδία, στην περιοχή του Ρατζαστάν την Δευτέρα, και από τότε έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, και έχει επάξια πάρει την θέση του στο… βιβλίο συμβάντων του Διαδικτυακού μας πλανήτη.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook